Avārija

BMW

Bobijs Šonkers - Esmu 19 gadīgs čalis, kuram patīk reps un kurš savā rajonā ir krutākais. Narkotikas jau lietoju no 13 gada vecumu.Ja nēsmu no rīta iešņaucis kokaīnu, vai uzpīpējis zālīti, tad nejūtos savā ādā. Pirmdien no rīta gāju uz pansionātu, lai apciemotu savu ''debīlo muteri''. Aizmočīju uz istabu, kur viņa parasti atradās, bet šoreiz viņas tur nebija. Tā nu domāju atmest ar roku un kratīties prom, bet pa ceļam ieraudzīju kādu veceni, kurai intereses pēc nolēmu uzprasīt, vai nav redzējusi manu māti. Tā nu es uzprasīju, bet viņa neko neatbildēja, vienīgi stāvēja mirkšķināja acis un sāka siekaloties. Netīšām apsiekaloja arī man roku .Tā nu es paliku ļoti dusmīgs un tai ''kucei uzpisu’’ ar dūri pa seju.Pēc tam muku laukā cik ātri vien varēju, jo kas to zin, kas notiktu tālāk.Es skrēju uz sētas pusi, kur mani neviens neatrastu un mani izbrīnīja lielā asins peļķe, kurai paskrēju garām.Tā es aizskrēju uz mājām, lai gatavotos drauga dzimšanas dienai. Nepagāja pat 20 minūtes, kad biju jau gatavs. Iekāpu savā zilajā Audi A4 un devos pēc čomiem. Paņēmu savus čomus un ātri braucu uz blakus pilsētu, pie čoma uz  dzimeni.Paņēmu vēl ieriju ripiņu un iedzēru aliņu un jūtos tā itkā būtu iekāpis karuselī. Galva bez maz, vai sprāga puša.Priekšā mūs gaidīja foršs līkums, kuru varētu reāli izmočīt ar roceni. Čomi vēl mani sakūdīja un es protams nēsmu mīkstais un devos parādīt, ko spēju. Priekšā vēl atradās sarkans BMW, kuru apdzinām un devāmies līkumā.Norāvu roceni un krustām gājām līkumā.Pēkšņi priekšā parādījās zils busiņš. Knepi izgriezu stūri un tiku garām, bet busiņām nācās pārbraukt pretējā joslā un ieskriet sarkanajam BMW sānā.Tas tik bija kautkas kruts.Mēs negribējām maksāt, tāpēc neapstājāmies un devāmies tālāk.

 

Rimants-Man ir 25 gadi un dzīvoju kopā ar savu foršo un skaisto sieviņu Samantu.Esam jau precējušies divus gadus un šodien svinam savu kāzas dienu.Lai šo dienu atzīmētu es nopirku dārgāko vīnu, ko varēju atrast veikalā.Tā mēs attaisījām vīnu un kopīgi izdzērām.Mēs kārtīgi izrunājāmies un palikām pie slēdziena, kad kopīgi uztaisīsim un audzināsim bērnu. Izplānojām arī ko pirksim mazulim un kurā istabā viņš gulēs.Pēc tam abi iegājām gulēt un jau pēc stundas iezvanījās telefons.Es paņēmu pacēlu un uzmanīgi klausījos.Tur zvanīja no pansionāta un teica, ka manai mammai ejot ļoti slikti, jo kāds jaunietis esot salauzis žokli un tagad mammai ir pavājinājusies sirdsdarbība.Es sapratu, ka manai mātei ir kritisks stāvoklis, tāpēc nolēmu doties uz blakus pilsētu pie viņas.Savu sievu es nemodināju, jo tā pat zinu, ka līdz rītam būšu atpakaļ, bet ja tomēr nebūšu, tad pazvanīšu.Tā nu es iekāpu savā zilajā busiņā un devos ceļā.Biju pat aizmirsis piesprādzēties.Es braucu ātri, bet pēkšņi pēc līkuma virsū nāca Audi a4.Es dabūju ātri pārbraukt pretējā joslā, bet pēkšņi priekšā parādījās BMW. Vairs nepaspēju izgriezt stūri un ietriecos sānā. ‘’TUMŠA BILDE’’.Atveru acis :guļu uz asvalta, busiņš uzgāzies virsū, bet BMW atrodas 30m uz priekšu grāvī un galīgās lupatās. ‘’ATKAL TUMŠA BILDE’’

Ronijs-Man ir 30 gadi, man ir sieva un divi bērni, vienam ir 6 otram 8 gadi.Mēs tagad braucam mājās no Lietuvas ceļojuma.Redzējām daudz foršas lietas un skatus.Mājās mūs gaida labs draugs, kā arī viņa dēls kurš vēlas uztaisīt normālu dzeršanu mums un arī saviem draugiem, gan par to, ka esam atgriezušies, gan par to, ka viņam dēlam  ir dzimšanas diena..Pa ceļam nopērkam avīzi.Avīzē ieraudzīju kautko neticamu ‘’Elīza Šankere, izlekusi no 5 stāva loga.’’Viņa atstājusi zīmīti.’’Mani neviens nemīl, man nav draugu, man nav normālas ģimenes. ’’Pats interesantākais, ka viņa ir nomirusi tieši šodien(dienā, kad esam atgriezušies). Mēs braucām normālā ātrumā, ebt aiz mums viens Audi a4, gan ātrumu nežēloja un apdzina mūs. Braucu līgumā un pretī par manu joslu brauca zils busiņš. Busiņš centās sagriezt atpakaļ, bet nesanāca un man nācās ļaut, lai busiņš ieskrien man sānos.Pēc tam mēs nogājām no ceļu un sākām kūleņot.’’Tumša bilde’’

 

orange

 

Visi cilvēki, kas atradās sarkanajā BMW gājā bojā uzreiz, bet Rimants varējā izglābties, ja tiktu ātrāk aizvests uz slimnīcu. Nāves iemesls-zaudēts pārāk daudz asiņu.

Ekspertu variants par avāriju:  Auto vadītājs ar busiņu, bija lielā apreibinošo vielu ieteikmē, tāpēc vairs nespēja valdīt par automobili un sāka braukt no viena ceļa joslas uz otru, tādā veidā izraisot sadursmi ar BMW automobili. Busiņu šoferis pēc trieciena izkritis pa priekšējo logu un busiņš uzgāzies virsū, bet BMW automobilis pēc trieciena sācis mēst kūleņus un atdūries pret koku.

Laboja kilsanta, labots 1x