Piektdien sāka snigt. Kad pirmo reizi pamanīju, sēdēju klasē un pārsteigums bija patīkams. Lielas pārslas, viss jau noklāts ar plānu sniega kārtu, skats uz esplanādi skaists. Bet tad, kad 15:15 izgāju no skolas, sniegs vairs nelikās tik patīkams. Vēl jo vairāk - sapratu, ka sniegs galīgi nav tie nokrišņi, kas man patīk. Protams, ir forši snovot vai arī iziet ārā ar suni, kad esi saģērbies drēbēs, kurām cauri neiet tas slapjums, bet tad, kad tev džinsos un kedās jāiet 30 minūtes pa baltu pļurzu, kas pamanās saslapināt katru tavu zeķu pleķīti, tad es vēlos, kaut nekad nebūtu sācis snigt. Ārčijam gan sniegs baigi patīk, diemžēl viņš šobrīd nevar pienākt un jums kko novēlēt, bet esmu drošs, ka viņš jums novēlētu lielu "Vau".

22. decembrī no Nīderlandes bija atbraukusi māsa. Viņa tur mācās jau otro gadu un, acīmredzot, ir labi iekārtojusies. Šodien viņa aizbrauca atpakaļ, tāpēc turpmāk man mājās būs nedaudz garlaicīgāk, nekā pēdējās pāris nedēļas.

Pēdējās dienās sanāca diezgan daudz izmantot iPhone (laikam 4). Pirmo reizi man šķita, ka es tiešām tādu gribētu. Līdz šim ne reizi tāda doma, ka man tādu vajag pat prātā nebija nākusi. Doma par to, ka internets ir pieejams jebkurā vietā, var dabūt čupām aplikāciju, kas tiešām kko dara un ka šīs ierīces lietošana nav nemaz tik neērta, šķiet diezgan patīkama.

Nekādas datorspēles neesmu spēlējis jau kādu nedēļu un pat nesaprotu, kāpēc. RS jau esmu veiksmīgi atmetis, bet līdz šim dzīvei nedaudz traucēja CS. Bet nu šķiet, ka arī no tā veiksmīgi varētu tikt vaļā.

Kā jūs varbūt zināt, esmu sācis mācīties. Nekad agrāk reāli neesmu mājās mācījies, tāpēc sajūta ir diezgan laba, ka nekad skolā nav jāuztraucas par to, vai būs nepatikšanas vai nebūs biggrin_mini2.gif

Atgādināšu, ka mani varat motivēt, savā parakstā ievietojot kādu no šīm bildēm: