Basshunter ir Dance stila pārstāvis, īstajā vārdā Jonas Erik Altberg. Šobrīd viņš ir izlaidis jau 3 albumus un viņam ir 14 singli. Populārākā dziesma ''Boten anna''. Dzimis Zviedrijā un šobrīd 26 gadus vecs.

Šis dziedātājs man patīk viņa īpatnējo basu un dziesmu melodijas dēļ. Protams, balss ar nav zemē metama. Viņa dziesmas klausos no 2007. gada, un tās varu klausīties joprojām un tās man neapnīk. Neliels ieskats viņa mūzikā. /miniblogā šo neliku, jo šis dziedātājs ir pelnījis ko vairāk, vismaz manās acīs/

Ieskats mūzikā:

 

boten anna

dotA

russian

numbers

gone

Sīkāk par albumiem:

lol

Debijas albums ''LOL < cray_mini2.gif ^^, )>'' tika izlaists 2006. gada, 1. septembrī. Tās bija viņa veidotās zviedru dziesmas ar vārdiem angliski. Šī paša gada decembrī tika izlaists albums ar bonus tracks ziemassvētku noskaņās. Tur arī pirmo reizi parādijās hīts- Jingle bells, basshunter versijā. Albums Nord topos tika samērā augstu augstu, uzrādija labus rezultātus arī Amerikā.

Šī noteikti būs manā Ziemassvētku playlist.

 

gone

 

Now You're Gone: The Album, iznācis 2008. gada 17 jūlijā, UK topos sasniedza 1. vietu un pārdeva vairāk kā trīssimt tūkstošus kopiju. Tika serfiticēts kā zelta un platīna disks Jaunzēlandē. biggrin_mini2.gif Šajā albumā var dzirdēt eurodance techno, vocal-dance stilus. Ne tik labs kā pirmais albums, bet sasniedza lieliskus panākumus.

bass

Un pēdējais, bet ne tas sliktākais Bass generation  iznāca 2009. gada septembrī. Albuma galvenais singls bija ''Every morning'', Ar kuru šis albums arī tika bīdīts uz priekšu. Labus panākumus sasniedza billboard topā ieņemot 15. vietu sadaļa dance/electro albums. Vardu sakot, diemžēl, viņš lēnām slīd uz leju, cerams, kad ceturtajā albumā būs kas jauns un nedzirdēts. Albums iznāks šogad.

 

 

 

 

Laboja faits1, labots 8x