Šī būs biogrāfija par dziedātāju Merilinu Mansonu.Īstajā vārdā Braiens Hjū Vorners, ir mūziķis, pazīstams ar savu mūzikas projektu Marilyn Manson. Viņa skatuves vārds ir izveidots no aktrises Merilinas Monro un slepkavas Čārlza Mensona vārda un uzvārda. Mediji viņu uzskata kā sliktu piemēru bērniem, Mensona skandalozo tēlu un dziesmu vārdu dēļ.

Biogrāfija:

Merlins Mansons dzima 5. Janvārī, 1969.gadā(seksīgais gadiņš J) Ohaio štatā ASV, vecākiem Hugam un Barbai Varneriem (Hugh and barb Warner). Jau bērnības gados viņš bija nerātns, dīvains bērns, [...] viņš nebija, kā pārsvarā bērni tajos gados un tajā laikā. Tākā viņš bija vienīgais bērsn ģimenē, viņš bija ļoti ziņkārīgs, viņš jau sāka pēīt viņa Vecātēva Džeka Varnera (Jack Warner`s) īpašās mantiņas, šāva ar gaisa šauteni ar savu brālēnu, un pat veidoja īpašos pieaugušo žurnālus, kurus pārdeva saviem klasesbiedriem. Viņa vecāki viņu audzināja kā Episkolānu (tekstā kā ticība), viņš mācījās privātajā Heritages Kristiešu skolā(Heritage Christian School), tur viņš kļuva nicinošs un pilns arr naidu pret Kriestiešu ticību. Iesākot mācību gadu desmitajā klasē, viņš savus vecākus pārliecināja viņu laist uz publisko skolu.

Pēc Augstskolas absolvēšanas, viņš un viņa vecāki pārcēlās uz Floridu, jo viņa tēvs tur dabūja labāku darbu par iepriekšējo. Viņš tur studēja žurnālismu un teātramākslu netālajā publiskajā skolā „Brovardā”. Tākā viņš pārceļoties atstāja visus pazīstamos un ieradās jaunā pilsētā, viņš jutās vientuļš, tādēļ viņš sāka rakstīt poēmas(dzejas paveids) un īsus stāstus. Pēc pēdējā darba zaudēšanas ierakstu veikalā, viņš kļuva par žurnālistu vietējā avīzē. Viņš pat intervēja slavenības, piemēram, Trentu Reznoru(Trent Reznor) no grupas „Nine Inch nails”. Līdz ar darbu, viņš labprātīgi gāja uz roka klubiem. Drīz vien viņš iedomājās izveidot arī savu grupu. Viņš tajos laikos ietekmējās no tādām slavenībām kā, Ozzujs Osbourns( Ozzy Osbourn) un grupas „KISS”. Pirmatnējais grupas nosaukums bijis „Marlyn Manson and the Spooky Kids”, bet vēlāk grupas nosaukums nainījās un vienkāršo „Marlyn Manson”, ar nosaukumu maiņu, gandrīz visi sākotnējie grupas biedri pameta grupu un viņus aizstāja ar jauniem dalībniekiem. Viņa jaunā grupa sāka sadarboties ar iepriekš minēto Trentu Reznoru un viņa grupu :nine inch nails”. Reznors viņa grupai palīdzēja ar pirmajiem trīs albūmiem: „Portriat of an American Family”, „AntiChrist Superstar”, un „Mechanical Animals”. „Mechanical Animals” bija viņa visveiksmīgākais albūms, tolaik.

Ar labajiem sasniegumiem savā karjerā, Marlins kļuva par sabiedrībai ļoti zināmu un savā ziņā ar nedaudz sliktu slavu zināma slavenība, dēļ savām anti-Kristietības ziņām savās dziesmās. Ar savu slavu viņš kļuva populārs arī zvaigžņu un slavenību vidū, un uzsāka romantiskas attiecības ar aktrisi Rozu McGrovanu (Rose McGowan), viņiem bija jaukas attiecības, bet tās tomēr beidzās 2001.gadā. Pēc kāda laika viņš atkal iemīlējās jau citā skaistulē, Dita Von Teese(nevaru iztulkot, nemainot  uzvārdu), un drīz jau saderinājās. Viņu attiecības bija kā pasakā, laulības pilī, Īrijā, diemžēl laulība izjuka 2007.gadā. Pēc kāda laika jau viņš nāca klajā ar jauniem arbūmiem - „Holy Wood” un „Golden Age of Grotesque”, un labāko albūmu „Lest We Forget: The Best Of...”. Viņš arī ir piedalījies filmās, piemēram, „Party Monster ”(1998), „Jawbreaker”(1999) un „The Heart Is Deceitful Above All Things” (2004).

Pazīstams ar šādām lietām:

  • Ļoti bieži velkā speciāli stilizētu kontaktlēcu kreisajā acī, dažreiz uz abām.
  • Melnas ādas bikses
  • Izteikti melni mati
  • Dziesmu vārdi par sociālām tēmām
  • Visai dīvainiem skatuves tērpiem/kostīmiem.

 

Roza McGrovena:
.

Dita Van Teese:
.

Pats Merlins Mansons:
.

 

Dziesmas: (dažas es pēc savas gaumes ieliku)

 


 

Autors un tūlkotājs: T336 (Trakais336).

Avoti: videoklipi- youtube.com

            Tūlkotais matreāls angļu valodā- https://www.imdb.com/name/nm0001504/bio

(Būtu jau ļoti super ja admins šo visu ieliktu forumā pie Mūzika, vai vēl labāk, iedotu man blogu, un tajā ieliktu)