Veidotāji: Daniel J. Goor, Michael Schur.
Galvenajās lomās: Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Cheslea Paretti un Andre Braugher.

Īss seriāla apraksts/sižets: Brooklyn Nine-Nine ir amerikāņu situāciju komēdija, kas pirmo reizi TV ekrānos nonāca FOX kanālā 2013. gada 17. septembrī, iegūstot divus Golden Globe apbalvojumus 2014. gadā.

Seriāla darbība risinās Ņujorkā, Bruklinā. Džeiks Paralta ir labākais 99. iecirkņa detektīvs, bet ar mazu mīnusu - viņš nav nobriedis savam vecumam. Viss mainās ierodoties iecirkņa jaunajam kapteinim Rejam Holtam - viņa mērķis ir padarīt šo iecirkni par labāko visā Bruklinā un viņa pirmais uzdevums ir tikt galā ar Paraltu.

Manas domas: Seriāls iznāca un jau labu laiku, kā sezona ir noslēgusies, bet garlaicības māktos vakaros domāju ievērtēt - neskatoties treilerus un nelasot neko sīkāk par seriālu, tikai ieslēdzu torrentu.. *khem*.. Netflix. Nebiju gaidījis neko īpašu, tīri kā izklaidi vakarā - kaut ko vieglu, kas liek pasmieties. Pēts pirmajām sērijām bija tāds - meh, skatīties var, bet tomēram seriālam ir sava odziņa, kas aizrauj. Nespoilošu -, bet sezonas noslēgums bija daudz labāk par pilota sēriju.

Vai ir vērts skatīties? Ja meklē izklaidi vakaram, tad ir vērts, bet ja vēlies ko dziļu un nopietnu, tad nāksies man tevi apbēdināt. Arī IMDb vērtējums šķiet apmierinoš, pats gan došu 8 zvaigznes.

Ekrānttēli:

Treileris:

Kā arī subrredita links: /r/brooklynninenine

Aizliegts rakstu pārpublicēt citās vietnēs bez autora atļaujas!

Laboja mad, labots 4x