Nosaukums-Bully

Konsole-PS2(Oriģinālā konsole)Pārējās versijas ir taisītas speciāli citām konsolēm(Scholarschip Edition)

Izdevējs-Rockstar North

Prasības datoram:

Procesora tips:  Intel® Pentium® 4 procesors, AMD Athlon™ procesors 
Procesora ātrums: 
3GHz
Operētājsistēma:
  Windows XP, Windows Vista
Operatīvā atmiņa: 
1GB RAM
Brīvā vieta uz cietā diska: 
4.7GB
Grafiskā karte:
 ar DirectX 9.0c saderīga NVIDIA 6800, 7300, ATI RADEON X1 300 vai labāka grafiskā karte, kas atbalsta Shader 3.0
Skaņu karte:
 ar DirectX 9 saderīga skaņu karte

Īsumā par spēli:

Jums jāspēlē par galveno varoni, 15 gadīgo, Džimiju Hopkinsu. Viņa māte ir daudz reiz šķīrusies, tāpēc bieži jābraukā pa jaunām pilsētām, tāpēc arī jaunām skolām. Viņš pie tā ir jau pieradis.Šoreiz Džimijs ir pārvācies uz Bullvortu. Tur viņš satiek zēnu Geriju. Neko nenojaušot, Džimijs izpilda visas Gerija vēlmes un vajadzības, cīnoties pret huligāniem, bagātniekiem, ''zubriem'', meitu ģēģeriem un sportistiem. Ar laiku Džimijs saprot, ka Gerijs ir pretīgs cilvēks.Džimijs sāk patsāvīgu dzīvi jaunajā skolā, pilsētā. Viņš viens pats cīnās pret ļauno savā skolā.Ar laiku pamazām katra grupa sāk pakļauties Džimijam, nevis Gerijam. Kad visas grupas ir pilnīgi uzticīgas, Džimiju atzīst par skolas karali. Bet tomēr kādam tas nepatīk. Sāk notikt ķibeles, kurās, protams, tiek vainots Džimijs. Lai pierādītu, ka viņš nav vainīgs, Džimijs aicina talkā savu bijušo ienaidnieku Raselu (būdīgs čalis, no kura visi baidās). Džimijs tiek izmests no skolas, par to, ka viņš sev piesaista pārāk lielu uzmanību un ir pārāk vardarbīgs. Abi kopā ar Raselu viņi spēj pieviekt pilsētniekus un dabūt savā pusē pilsētnieku galvu Edgaru. Tad Džimijs uzzina, ka skolā ir sākušies nemieri. Džimijs, Rasels, Edgars un pārējie pilsētnieki dodas uz skolu to glābt. Protams atklājas, ka visas ķibeles bija Gerija pirksts. Tad Džimijs satiekas ar Geriju aci pret aci un pierāda to, kurš ir īstais ''boss''. Tad Džimiju uzņem skolā(par veikto varoņdarbu-skolas glābšanu) un viņš atkal kļūst par skolas karali. Un visi dzīvoja ilgi un lamīgi biggrin_mini2.gif

Gadalaiki.

Spēle nav vienmuļa. To sākot, būs rudens. Laiks būs apmācies un vēss. Tad pārejot uz nākamo chapter, sāksies ziema. Visapkārt būs sniegs. Cilvēki staigās cepurēs, džemperos un jakās. Sniegs šajā spēlē tiešām izskatās labi. Kad būsiet pārdzīvojuši ziemu, sāksies pavasaris. Būs saulains, bet joprojām nedaudz vēss, jo cilvēki staigās plānās jakās. Kad jūs iziesiet spēli, jums tiks dota iespēja pabeigt visu to, ko nebijāt pabeiguši iepriekš - vasara.

Ieroči.

Spēlē protams ir arī ieroči. Ieročus jūs varat atrast uz ielas, vai arī izgatavot paši, ko var izdarīt apgūstot ķīmiju.

Firecrackers - sprāgst tiklīdz jūs tos iemetīsiet ienaidniekam.

Marbles - varat tās nomest uz zemes un atvilināt ienaidnieku. Viņš noteikti paklups, un jums būs izdevība tam nodarīt lielāku kaitējumu.

Slingshot (Kaķene) - sākumā jums būs parasta kaķene, bet izejot vienu misiju, jums tiks piešķirta moderna kaķene.

Spud Gun - ierocis, kurš šauj ar patronām.

Bottle Gun - ierocis, kurš šauj ar pudelēm, pildītām ar salūtiem.

Nūja

Truba

Itching powder (Niezes pulveris) - aizkavē pretiniekus.

Stink Bomb - aizkavē pretiniekus

Ķieģelis - var mest pretiniekam

Sniegapika - var mest pretiniekam

Ābols - var mest pretiniekam

Grāmata - var mest pretiniekam

Liels āmurs.

Sods.

Par izdarītajiem jokiem, kautiņiem jūs var noķert policija, skolotāji. Par to jums atņems gandrīz visas lietas, kas ir jūsu inventārā, vai arī liks to atstrādāt, pļaujot zāli.

Mācības.

Ja jau spēle ir par skolu, bez mācībām neiztikt smile_mini.gif Ir 6 mācību stundas, katrā pa 5 obligātām stundām. Kad būsiet pabeiguši noteiktas mācību stundas visas 5 nodarbības, varēsiet nodarboties papildus.

Ķīmija.

Labāk apgūstot ķīmiju, varēsiet veidot labākus ieročus. Ja ķīmija ir perfekti apgūta, varat veidot Firecrackers, Stink Bombs, Itching Powder.

1.Stunda-Firecrackers

2.Stunda-Stink Bombs

3.Stunda-Itching Powder

4.Stunda-Lielāks kaitējums ienaidniekam

5.Stunda-Maksimāls kaitējums ienaidniekam.

Angļu valoda.

Manuprāt garlaicīgākā stunda. Ir doti burti un no burtiem ir jāsastāda vārdi.

Mājturība(Shop)

Šajā mācību stundā jums būs jāremontē riteņi. Pēc katras izietās stundas, jums iedos jaunu BMX, kurš būs pieejams visās pilsētas garāžās.

Vizuālā māksla.

Arī diezgan garlaicīga stunda. Lai atklātu visu bldi, vajag to sagriezt pa gabaliem, bet jāizvairās no ienaidniekiem. Izejot nodarbības var iegūt kissing bonusu.

Fotografēšana.

Būs noteikts uzdevums. Vajadzēs nofotorafēt piemēram 5 bomžus, 5 skaistus skatus u.c. Sākumā jums būs parasts fotoaparāts, bet ar laiku digitālais.

Sports.

Ļoti ātri izejama stunda. Jums būs jāspēlē tautas bumba, jācīnās grieķu-romiešu cīņā. Par iziešanu atklāsiet jaunas cīņas kustības. Pilsētā ir pieejams arī boksa klubs.

Bioloģija.

Šajā stundā jums vajadzēs preparēt putnus, vardes.

Apģērbs.

Spēlē visu laiku nevajag staigāt skolas formā un plikpaurainam. Var nopirkt gan drēbes, gan arī nomainīt frizūru.

Transports.

Spēlē var pārvietoties kājām, ar riteni, ar skrituļdēli, ar zāles pļāvēju un ar mopēdu.

Minispēles.

Spēlē ir pieejamas daudzas minispēles. Var iet uz karnevālu, kur ir daudzas atrakcijas kā, piemēram, šautuve, karuseļi, kartingi, smieklu māja u.c. Klubos var spēlēt arī spēļu automātus.

Joki.

Spēlē var veikt dažādus jokus. Iestūķēt garāmgājēju miskastē, skapī. Iemest kāda skapīti smirdbumbu. Pārģērbties par futbola komandas talismanu, lai sabojātu ģērbtuves. Nolikt maisiņu ar mēsliem pie durvīm un aizdedzināt u.c

Svētki.

Spēlē par godu svētkiem skolas teritorija tiek atbilstoši dekorēta. Piemēram Ziemassvētkos, Helovīnos. Šajos svētkos var veikt arī misijas, kuras nevar veikt parastā dienā.

Papildus.

Spēlē nav jāpārvietojas tikai ar kājām vai transportu. Var arī peldēt, ja vajag, tad var arī izrāpot cauri šķembām. Ir pieejams arī tēmēšanas režīms (kaķene)

Tas arī viss. Varbūt kaut ko nepierakstīju. Ja atcerēšos noteikti to izdarīšu wink_mini.gif

Traileris:

autors - Wanted

Laboja Ridiculus, labots 4x