Varbūt ne visi te saskatīs kaut ko jauku, varbūt neviens to nesaskatīs, bet man šis vakars bija ļoti jauks, teiksim, ka labākais šajā vasarā biggrin_mini2.gif

Bija ap 18.30. Sēdēju telefonā un spēlēju pokeru. Pazvanīju draugam, prasīju, vai ies ārā. Kā jau ierasti, tika atbildēts- nē. Labi, spēlēju tālāk. Aizsūtu vēl vienam SMS ar piedāvājumu pabraukāt ar riteņiem. Atbildi tā arī nesaņēmu. Dusmīgs turpinu spēlēt. Tad vēl tēvs sāka kaut ko tekt, lai nesēžu visu vakaru mājās u.c. Tā jau brauktu ar Gļebčiku, bet šamējais tikai rīt atbrauc. Btw paņems kameru, beidzot varēs filmēt video. Ai, pajāt, ņemu riteni un braucu.

Tiklīdz izgāju pa mājas durvīm, sejā iesitās svaigs, patīkams gaiss. Tā arī nenolēmis kur braukšu, kaut kur atomātā braucu. Īstenībā tas bija jau ierastais ceļš uz upi. Pilsēta tukša. Patīkami dzirdēt riepu skaņu, kad tās ripo pa asfaltu. Gaiss tik burvīgs, ka gandrīz gāž no kājām. Temperatūra varbūt ap +23. Pie CSDD slalomā izbraucu cauri tur saliktajiem remonta konusiem.

Tā nu tiku līdz upei. Tur uzkavējos dažus mirkļus un braucu tālāk. Pabraukāju pa ''bezceļiem''- smilšu ceļi, kurus tā esmu iesaucis. Gribēju vienu līkumu izņemt smukā driftā, bet sanāca kaut kas ne tā kā vajadzēja, un gandrīz nokritu.

Braucu mājās. Garām pabrauc dažas mašīnas, bet cilvēka neviena. Tikai tuvāk pilsētai panesos garām dažiem cilvēkiem. Mazliet palēkāju no apmalēm, un braucu mājās.

Mājās vēl sevi piespiedu nedaudz patrenēties ar domu ''nekad....'', ai aizmirsu, bet pēc neliela workout izgāju uz balkona, un vienkārši nolūzu. Gulēju uz grīdas, skatījos debesīs..

Laboja Wanted, labots 1x