Rīts, fonā skan jau vecais labais modinātājs (mobīlais). Auksti, negribas līst ārā no segas. Bez 15 minūtēm astoņi, viss, pietiek jālien ārā no segas un jāģerbjas, istabā auksti (rīts taču). Ātri noēdu brokastis un normālā gaitā (normālajiem cilvēkiem tā ir ātra gaita) eju uz maximu. Pāris klasesbiedri mani kāreiz sagaida pie tās, sasveicinos, eju iekšā. Neko negribas pirkt. Izeju no maximas eju uz mājturību.

Diena turpinās, man uzmācas sajūta ka kaut ko neesmu izdarījis. Sajūtai bija taisnība, krievu valodas mājasdarbs neeksistē fiziski (tikai manā galvā) - ieraksts dienasgrāmatā. Visu krievu valodas stundu atsēžu rotājot galdu un dienasgrāmatu.

Pusdienlaiks - iespējams mana mīļākā mācību dienas daļa, nejau apetītes apmierināsanas dēļ, bet gan visu dienu neredzētus cilvēkus var sastapt pie galda un izbaudīt šo kopīgo brīdi.

Pēcpusdiena, atkal klases dejas mēginājums un stunda līdz matemātikas konsultācijai. (nav rakstīts viens PD) Itkā jau garlaicīgi slaistīties pa skolas tukšajiem koridoriem, tukšuma sajūta uzmācas. Heh, satieku vienu meiteni ar kuru gāju bērnudārzā, pa dzīvi protams jāparunā. Itkā tapat katru dienu viņu redzu, bet parunāties nebiju atradis laiku.

Šeit sekos neinteresanta daļa kuru mēs izlaidīsim...

Vakars, saņemju piedāvājumu aiziet uz vienu 'tusīgo' dzīvokli, aizeju. Nedaudz parunāju un tākā nesmēķēju, eju meklēt sev ūber jautru nodarbi, tukšuma sajūta. Mētāju cimdu, guļot uz dīvāna, un cenšos to saķert, dulli, toties iedarbīgi! Uzdziedu karaoķē ''Du hast'' (3 reizes pēc kārtas). Beidzot atrodu ''Optima līnija'' kreķerus, uzreiz metos tiem virsū. Es būtu gatavs nogalināt to kreķeru dēļ! Pēķšni bars apstājas man apkārt, ''at first i was like - wtf'' es nodomāju, pēc brīža pa mani tēmē ar nagu laku. Ar Džeisona Stethema cienīgu rāvienu uz malu es izspruku no bara, bet bija par vēlu nagu lakas pudelīta lidoja manas sejas virzienā. Un pēdēja brīdi tomēr atsitu to pudelīti un uzdevu jautājumu ''Ko jūs te vispār atļaujaties?'' Man pretīm smaidija 6 smaidīgas sejas (2 no tām histēriski smīkņāja). Paši saprotat nomazgāju seju un kaļu atriebības plānu, bet kāreiz abi histēriķi smīkņātāji aizlaidās prom un es nodomāju''...but then i serious'd''

Pēc laika (ap 21:00), eju uz mājpusi, debesīs zvaigznes - skaisti. Ārā tumši un diezgana silti. Esmu pavadījis dienu diezgana labi, bet tukšuma sajūta paliek un es nezinu, ko es daru nepareizi.

 

Ar labu nakti jums novēl Taklberijs.

Laboja obsidian, labots 1x