Man žēl bet stāsts ''cīņa par saradominu'' nenotiks. Žēl. Bet cer ka šis stāsts būs tikpat interesants smile_mini.gif Bet būs mazliet savādi pielietojumi...

Reiz Jurģis vasarā devās uz nometni. Vakarā skolotājs pateica: Katru vakaru kādam būs jāstāsta cits stāsts vai spoku stāsts. Sāksim ar Jurģi!
Visi nosēdās pie ugunskura. Apkārt bija daudz keblīšu un bluķīšu. Un Jurģis pagaidīja kamēr visi apklusa. Tas sākas stāstīt: Mans vectēvs stāstija ka viņa vecvectēva vectēva tēva tēvs ir uzzinājis šādu nostāstu. Reiz bija sena pilsētiņa un vidū pils kuru sauca Faladora. Tur bija Baltie bruņinieki. Ļoti labvēlīģi. Runā ka tagad tur stāv rīga. Bet runā ka tas bijis Daugavā un tagad tur ir ūdens bet dzīlēs atradīs kādu dakstiņu. Un tālāk tagad Gaiziņā tikai tur ir ļoti nopostīts atradās pilsēta ar nosaukumu Lumbridge. Kādu dienu miermīlīgajā Lumbridge ieradās kāds ļoti stiprs goblins. Daži saka ka tas bija vēl spēcīgāks trollis. Visi no tā ļoti baidijās. Bij kas pārskatišanās pēc ieleca upītē un noslīka. Bija kurus apēda dzīvus. Bet visi kliedza un bēga. Tikai baznīcā neviens to nedzirdēja. Tad tur ieskrēja kāds vīrs izsauca to un aizbēga. Baznīcā palika mazs zēns kas nezināja kas ir goblins un mācītājs. Viņš nosvētija sevi un zēnu. Runā ka tas zēns bija ļaunuma iemiesojums vai ļoti vecs vīrs un palicis mūžīgi jauns bet citi saka ka tas tiešām tika svētīts. Neviens to nezina. Bet baznīcā ienāca goblins. Tas paņēma krēslu un meta pret macītāju. Asinis paškīda un laikam saprotat kas notika. Bet maziņais no šī briesmoņa nebaidijās. Tas ar lielām acīm skatijās uz goblinu. Un goblins nāca virsū mazajam un ar roku sita bet mazais pielika priekšā savu roku itkā būtu liels meistars. Viņš izlauza goblinam roku ar vienu kustību. Un ļoti spēcīģi iesita pa krūtim ka goblins nevarēja paelpot un nosmaka. Dīvaini visi vīri bēg bet maziņš zēns uzvar šo goblinu. Neviens nezina kā tas varēja notikt. Zēns arī nejuta nekādas bailes.
Labi laiks visiem iet pa gultām! Uzsauca skolotāja.
Bet miss es nepabeidzu! Sūrojās Jurģis.
Nekas gan jau vēl kādreiz pienāks tava reize. Teica skolotāja
Tā vai tā tās ir gatavās bleņas. Tava ģimene drošvien nemaz nav tik liela. Un labi izdomāti nosaukumi Faladora un Lumbridge. Ha ha ha. Ņirgājās Ģirts.
Bērni pa gultām!!! Uzkliedza skolotāja.
Bet naktī Jurģis kautko sadzirdēja izgāja ārā un tur stāvēja daudz bruņinieku.

Turpinājums sekos vnk nebija laika tālāk soz.