Ir jau pienākusi Latvijas 94. dzimšanas diena, tie ir svētki, tev, man un mums visiem, kas dzīvo, strādā, mācās un ir uzauguši Latvijā. Ja dzīvo ārzemēs, Latviju piemini tikai ar labu vārdu un nekad neaizmirsti savu dzimteni! 

Šajā dienā pieminēsim visus cilvēkus, kuri ir devuši Latvijas labā gan politiķus, gan karavīrus, gan visus pārējos. Atbalstīsim visus, kuri tagad iegulda Latvijā savu devumu, sākot no parastiem sētniekiem, kuri sakopj un padara Latviju skaistāku, līdz pat savarīgajiem politiķiem, lai arī cik slikti mums ar tām 100 gudrajām galvām iet, tomēr tur ir arī labi vīri, kuriem savs naudas maks nav pirmajā vietā.

Kas ir Latvija? Tie esam mēs visi, katrs no mums ir neliels fragments, Latviju veidojam mēs visi kopā, lai cik slikti vai labi ietu, nenomelno otru, bet padomā, kā tu varētu Latviju padarīt gaišāku, labāku un draudzīgāku! Tāpēc es aicināšu jūs visus šodien it īpaši izturēties patriotiski, tie, kas to vēl nav izdarījuši - izkārt karogu un kaut vienu reizi šodien noklausīties Latvijas himnu!