Dead Trigger

 "One of the best Zombie-Shooting game for Android"

 

Spēles ražotājs Madfinger Games 
Iznākšanas datums   2012. gada Jūlijs
Žanrs Zombie | First-person Shooter
Android versija 2.5+
Izmērs 100Mb+ (Atkarīgs no modeļa)
Spēles Google Play veikalā  Dead Trigger
Spēles cena Bezmaksas

 

Sasodīti asiņaina Zombiju šķaidāmā spēle, kas liek jums pavadīt pie jūsu ierīcēm pat vairākas stundas no vietas. Kaut šajā pirmās personas šaujam-spēlē vadāmība ir diezgan sarežģīta un nepierasta, tā sper jaunu soli Android spēļu tirgū. Pēc oficiālajiem avotiem Google Play veikalā, šī spēle ir lejupielādēta 10,000,000 - 50,000,000 reižu, tādēļ arī izstrādātāji plāno Dead Trigger otro daļu.

Spēles gaita


Jūs esat viens no nedaudzajiem izdzīvotājiem pēkšņajā Zombiju Apokalipsē. Spēles uzdevums ir vākt resursus radio sakariem, jauniem ieročiem, medicīnai un pārtikai, kā arī iznīcināt neskaitāmas miroņu hordas, lai paglābtu savus draugus. Sākat spēli kādā biroja ēkā, kas ir nosaukta kā The Hope. Tur jūs varat reģistrēt savu profilu un saglabāt to tiešsaitē, lai salīdzinātu savu spēles progresu ar draugiem vai nejaušiem spēlētājiem, vai arī saglabātu profilu, lai varētu to spēlēt arī uz kādas citas ierīces. Tātad spēles gaitā jūs pildiet jums piešķirtos uzdevumus no cilvēkiem, kas atrodas ar jums vienā ēkā. Liek jums atrast kādus izdzīvojušos, resursus, aizsargāt kādas durvis, elektrības ģeneratorus vai transportlīdzekli pret Zombiju uzbrukumiem, uzveikt bosus vai izdzīvot nelielā teritorijā, kādu konkrētu laika posmu. Šo darot, jums tiek piešķirta pieredze priekš personāža līmeņa celšanas, pēcāk atklājot jaunus ieročus un apbruņojumu. Ieroču arsenāls ir diezgan liels, toties lielakā daļa ir pērkama vien par tā sauktajām supernaudiņām (spēlē - Gold). Ieročus arī var uzlabot lai uzlabot to veiktspēju. Arī apbruņojums ir pietiekoši liels, dažādi lāzeri, mīnas, bruņas, radari, zāģi, superspējas un aptieciņas. Tas viss spēlei ir patiešam vajadzīgs, jo spēle ir diezgan grūta. Spēles gaitā ir iespējams arī atrast slepenus čemodānus ar naudu tajos. Bez tā, pildot dienas misijas, jums tiks piesķirti kazino žetoni, kurus var izmantot spēļu automātos, lai pamēģinātu veiksmi uz lielajiem džekpotiem. Arēnā var pildīt misijas uz izdzīvošanu, kuros katrs nākamais zombiju vilnis paliek spēcīgāks. Rezultātus var salīdzināt ar citiem spēlētājiem. 
Spēle ir diezgan asiņaina un viena no izcili brutālākajām spēlēm, kas ir atrodama Google Play veikalā. Uzstādijumos maināma grafika, kas lai pielīdzinātu to dažādu ierīču veiktspējām. Misijas ir pietiekoši garas un interesantas. Tas spēli padara par labu izklaidi vairāku stundu garumā, kādā drēgnā un lietainā vakarā. Spēles karte ir izstrādāta diezgan pieklājīgi, ar vecām flīzēm, asiņainām grīdām, tekošu ūdeni tev sejā, sprāgstošām mucām u.c. Arī Zombiju dažādība ir pietiekoši liela, staigājošie, skrienošie, sievietes, vīrieši, resni, tievi, spļaujoši, SWAT, vemjoši, milži un citi, kas pieejami spēles arēnā. Tad nu skrien, šķaidi, IZDZĪVO!

Laboja Puis, labots 10x