Spēle: Diablo
PlatformaPC
Žanrs: Action/RPG
Izlaišanas gads: 30.novembrī 1996.gadā
Izstrādātajs: Blizzard Entertainment

Trieleris

Spēles apraksts

Diablo ir kulta lomu spēle, kur spēlētājiem nāksies  sagatavoties savam ceļam caur sešpadsmit ģenerējošiem pazemes  līmeņiem , kur ir pārpildīts ar monstriem un dārgumiem. Spēlētāju mērķis ir iznīcināt  dēmonu "Diablo", kurš ir Šausmu karalis,kas terorizē mazo un kluso Tristramas ciematu, kā arī visu Hendares pilsētu.

Spēlētāji var izvēlēties vienu no trim varoņiem - karavīru, strēlnieku vai burvi,kuri izmanto pilnīgi atšķirīgas metodes,cīnoties pret monstriem. Kareivis paļaujas uz savām aizsargāšanas spējām,strelniek uzbrūk ienaidniekiem no tālienes, bet burvis vēlas iznīcināt ienaidniekus ar savu maģiju.Neskatoties uz pamata sižetu spēlē ir arī nedaudz papildus uzdevumu, kurus parasti iedod ciemata iedzīvotāji. Ciemata iedotos papildus uzdevumus nav obligāti jaizpilda,bet izpildot uzdevumu varoņi dabūn dāsnu atalgojumu.

Attēli

Manas domas:Pats nesen esmu nolādējis tikai Diablo I,iepriekš nekad neesmu spēlējis viņu,jo nekad īsti nepiesaistīja tāda tipa spēlēs,bet nu kā sāku spēlēt Diablo III,tad man palika intresanti kāds ta bijis Diablo I,nu kko es varu teikt,tagad jau pēc daudziem gadiem,kad grafikas mums ir 100 reiz labakas ikdienas spēlēm,tad ļoti grūti pierasta pie vecas grafikas.Tā spēle ir tīri labi labi,neilgi uzspēlējot no sākuma nedaudz pielipu pat pie viņas,bet nu kā jau priekš pirmās diablo nav ne vainas.

Mans vērtējums: 4/10

 

Laboja mad, labots 1x