District 187: Sin Streets

 

[IMG]

 

Šonakt aiz garlaicības lejupielādēju spēli, kas vakar tik parādijās steam konsulē "free to play"!

Teikšu atklāti, aizrāva!

Princips elementārs, tāds pats kā visiem first person perspective shooter'iem, 2 komandas - labie, ļaunie. Šai gadījumā - gangsteri, kuru misija noplantot "kluci" un menti, kuriem neļaut vai atmīnēt to. Ir arī Team Deathmatch, kurš visiem jau ir zināms mods visās shooter spēlēs. Sīkāk par citiem modiem nepateikšu, jo pabiju tikai pāris serveros.

Visvairāk acīs iekrita 2 lietas šai spēlei.

Pirmā, tas, ka ir savādāka clan sistēma. Tātad, vari izveidot klanu, kas ir internacionāls, un serveri klanam.

Otrā, ļoti mazas prasības no datora resursiem, dzelžiem šī spēle prasa. Un man, personīgi, šī spēle nemaz neraustās, ja ņem vērā to, ka COD4 pat raustās uz vidējas grafikas. Tātad, ja jums iet cs 1.6 - ies arī šis brīnums!

 

Bija arī viens mīnuss! Kad steam'ā palaidu šo spēli, viņa liek piereģistrēties viņu mājaslapā. Man meta ārā Internet explorer errorus, jo es IE neizmantoju. Es vnk nokopēju linku un reģistrējos caur Chrome. Tālāk ielogojos caur to logu, kas parādās, apvienoju steam kontu ar to kontu un tas logs vairāk nerādās un neprasa man vadīt paroli un username, katru reizi, kad eju spēlē.

 

Īsāk par šo spēli un prasībām no datora var izlasīt steam'ā. Kur arī pieejama spēles lejupielāde.

https://store.steampowered.com/app/221080/

 

Maziņš ieskats spēles gameplay:

 

 

Cerams, ka tiksimies kādreiz šai spēlē. Ja rodas jautājumi ar uzinstalēšanu spēles, steam - droši rakstiet man. Ar prieku izpalīdzēšu.

Paldies!