Defense of the Ancients (saīsinājumā DotAir reālā laika stratēģijas datorspēļu Warcraft III: Chaos Reign un tā paplašinājuma,  Warcraft IIIFrozen Throne scenārijs, kas balstīts uz StarCraft karti "Aeon of Strife". Scenārija mērķis katrai komandai ir iznīcināt pretinieku nometni, kas atrodas pretējās kartes stūrī un ir ļoti labi apsargāta. Vārdu sakot tur karo divas puses,   pret .

Kā risinās pati spēle. Pēc 30 sekundēm no abās nometnēs parādās spēlētāji un NPC karotāji. Ir trīs ceļi, pa kuriem var doties. Tev netiek dota iespēja vadīt lielu karaspēku vai celt pilsētas, bet tev ir kas daudz labāks par to. Tu kontrolē vienu varoni (izņemot, ja neesi pakļāvis vai, uz laiku,  izsaucis citus), ko ļauj izvēlēties spēles sākumā. Varoņu izvēle ir ļoti plaša, tu vari izvēlēties no vairāk nekā 100 dažādiem varoņiem! Katram varonim ir četras spējas. Trīs ir vienkāršas, bet ceturtā - Ultimate, kas ir tā labākā un kuru nevar uzreiz paņemt. Vienā komandā nepieciešami vismaz 5 spēlētāji, jo, piemēram, 1 pret 1 nav interesanti. Sarunājoties jūs var izstrādāt dažādas stratēģijas, lamatas un veidus kā uzvarētu pretinieku komandu. Viens te neko daudz nevar izdarīt, tāpēc parsvarā, jums ir jādarbojas komandā. Ļoti svarīga ir iepirkšanās, var teikt ka no tās ir atkarīga jūsu uzvara. Katra lietiņa veikalos ir paredzēta konkrētiem gadījumiem, tāpēc tās ir jāprot izmantot. Ja jūs mirstat cīņas laukā, jūs pēc laika, kas is atkarīgs no jūsu līmeņa, atdzimstat bazē un varat turpināt cīņu. Lielākais iespējamais varoņa līmenis ir 25.

Neliels papildinājums.

http://www.playdota.com/

Kur lejupielādēt un registrēties? Lejupielādēt var www.wc3.lv Tur viss ir rakstīts latviešu valodā. Registrēties jau pašā spēlē.

DotA 2. Jau šogad tiks izdota dota 2. Tā būs spēle ar labāku grafiku un papildu iespējām.

Laboja , labots 2x