Lomās:

* Latvija18 - Džons Benkss, pazudis piedzīvojumu meklētājs
* Likieris12 - Alviņjo, ciema pamuļķis, nojūdzies Draynor dēļ
* latgals16 - Bens Reds, vada Džona meklēšanas grupu
* Ahilejs11 - Harijs Bleks, Palīdz Benam
* Xcw3 - skelets
* Kordiljers - spoks
* Mordbix45 - zombijs
* Dj jenot - Džefrijs Halls, Draynor īpašnieks

Bija 2008. gada janvāris. Ziemassvētkos bija pazudis piedzīvojumu meklētājs Džons benkss.

Esmu Benkss, Dzons Benkss

Uzreiz pēc jaungada to uzzināja Bens Reds. Tas gan nav vina īstais vārds, bet kāpēc Reds? Par to jums laikam jautājumi nerodas. Viš valkā tikai to, kas ir sarkans vai vismaz melns. Protams izņemot rokas. Tajāš viņam ir balti cimdi - absolūts pretstats viņa tumšajai dvēselei. Rokās viņam ir pātaga - katram gadījumam.



Visi viņu ienīda, bet tajā pašā laikā baidījās un apzinājās, ka bez viņa ciems būtu nolemts iznīcībai. Bens Reds nebija noziedzinieks. Viņš vienkārši bija pārsteidzoši līdzīgs leģendārajam slepkavam - niznjam "Sarkanā nāve" Viņa palīgs bija Harijs Bleks. Benam bija izdevīgi, ka vinam palīdz Bleks. Bleks bija ciemā loti iemīļots viņa godīguma dēļ, un tieši Bleka dēļ Bens Reds nebija kluvis par noziedzinieku.
Reds devās meklēt Džonu. Viņš uzreiz noprata, ka Džons ir devies uz Drynor Manor. Netālu no šīs baisās vietas vārtiem viņš pamanīja ciema pamuļķi Alviņjo.


Alviņjo nojūdzās kāda nelaimīga atgadījuma dēļ. Pirms 2 gadiem vinš kopā ar māti devāš uz Draynor Manor pēc indes. Viņi bija nolēmuši noindēt Karali Roaldu, jo viņiem vairs nebija naudas, ko maksāt nodokļos. Neviens isti nezina, kas tur notika, bet pēc tam Alviņjo māte zaudēja valodu, bet pats Alviņjo - prātu.
Bens Reds nolēma, ka uz Draynor jāņem līdz Alviņjo, jo viņš tur jau ir bijis. Alviņjo nepretojas, jo viņam bija vienalga. Vienigā doma vina galvā bija:"Kaut es tur nosprāgtu!"
Viņi visi 3 devās uz manor durvīm. Tur viņus gaidīja Manor īpašnieks Džefrijs Halls. Atklāti sakot Džefrijs pats nezināja kāpēc vinš nopirka Draynor. Visticamāk mantkārības dēļ .
Pirmais pasteidzās atbildēa Harijs Bleks. Uzreiz pec atbildes sniegšanas Reds devās meklet Benksu.
Pēkšņi Bens reds juta ka ir apmaldījies. Viņš saprata tikai to k atrodās kaut kāadā pagrabā. Piepeši viņš aiz muguras Izdzirdēja dīvainu stieptu skaņu. Vinam visas asinis sastinga dzīslās.
Viņš pagriezas, bet vinam aiz muguras nekā nebija. Bens Reds devās prom no šī pretīgā pagraba. Drīz vien viņš atrada liels kāpnes kas ved uz citu pagraba telpu. Pirmais, ko viņš ieraudzīja bija daudzās sveces uz grīdas, kā arī Harijs Bleks un Alviņjo. Bleks bija pamanījis Džonu.
Tālākie notikumi risinājās zibens ātrumā. Reds lika Džonam Benksam un Harijam Blekam bēgt, jo pamanīja zombiju, spoku un skeletu.
Līdzko Džons un Harijs pameta telpu, ieskanējās kada dīvaina balss. Bens Reds saprata, ka tas ir skelets.
Tad ierunājās āksts. Vina teiktais bija pārsteidzoši sakarīgs. Reds klusēja. Viņam bija sajūta, ka viss notiks tā kā tam janotiek.
Alviņjo turpināja runāt.
Tas bija bridis kad lūza lāsts. Bens Reds nekam tādam nebūtu ticējis, ja to tagad neieraudzītu. Gan spoks, gan zombijs, gan skelets pēkšņi pazuda. Draynor Manor zaudēja savu slikto slavu, un Alviņjo vairs nebija nekāds ciema muļkis. Neviens no ciema iedzīvotājiem tam neticēja, līdz paši par to pārliecinājās. Bens Reds Bija laimīgs, ka palicis dzīvs, bet vēl laimīgāku viņu darīja Džona Benksa pateicība.
Bens Reds zināja, ka soreiz viss beidzies pārsteidzoši labi. Vinš zināja arī to, ka ciema iedzivotāji viņu tāpat ienīdīs. Bet vīņš nezināja to, ka ši nebija pēdējā reize, kad viņs par mata galu izglābies no nāves.

Beigas!