Tākā nav skype un visi aiz garlaicības sēž exā un cer ka te uzradīsies kas interesants tad izdomāju uztaisīt koutko kur varēsim pafleimot, paspriedelēt par koutko kā arī nolikt reliģiju crazy.gif

Tākā pazīstu vienu meiteni kura ir viscaur kristiete ( Nelieto alkoholu, nepīpē, nelamājas un nedara visādas sliktas lietas) kura iet uz paznīcu, visur cer uz dieva palīdzību ( brīnumainā kārtā man šķiet ka tas čalis viņai palīdz) utt. tad ir sanācis arī parunāt par tādu lietu kā dzīves jēga/mērķis.

Stāsts tāds ka patieso kristiešu mērķis ir dzīvot pēc iespējas labāk un kalpot tam kungam lai nonāktu Paradīzē. Kad viņi būs nonākuši paradīzē tad viņiem tur tiks atmaksāts par viņu labajiem darbiem uz zemes un viņiem tur viss būs un neko nevajadzēs un arī negribēsies..

Tā nu aizdomājos un cik es sapratu par paradīzi tad tā nemaz nav tik forša vieta kā varētu likties jo kā izrādas mēs tur bezdarbībā sēdēsim vesalu mūžību jo mums jau nebūs ko darīt ja mums neko nevajadzēs un neko negribēsies..

 

Nu teiksiem mana dzīves jēga ir dabūt normālu izglītību, tad iegūt labi apmaksātu darbu, ar laiku nopirkt normālu mašīnu, apprecēties un koutkā tikt pie privātmājas.. Bērnus gan man negribas jo viņi cik skatos no malas ir baigi kaitinoša lieta crazy.gif

 

Kādas ir jūsu domas par šo visu un kādi ir jūsu dzīves mērķi ?

Iztiksim bez tās stulbās anekdotes par Toļiku un dzīves jēgu somā...