Vēļējos pastāstīt par kādu diezgan iedvesmojošu cilvēku - manu angļu valodas skolotāju.
Dzīvoju UK un tur arī mācos, kādu dienu angļu valodas lekcijā viņš izstāstija mazliet no savas dzīves.
Piedzima lielā un nabadzīgā ģimenē, bieži vien nebija naudas pārtikai. Skolā viņš nekad nebija 'gudrītis' un parasti bija ļoti nepaklausīgs un bieži vien iekļuva nepatikšanās, laigan bija samērā inteleģents, tikai nekad to neizrādija. Dēļ alkahola un marihuānas viņš palika bez pajumtes uz pusgadu. Viņš sāka strādāt siera faktorijā un sakrājis mazliet naudiņu noīrēja vienistabas dzīvokli. Vēlāk kļuva par gidu zoodārzā, jo viņam ļoti patika dzīvnieki. Viņš arī strādāja par ugunsdzēsēju auto šoferi, no darba viņu izmeta, jo dīzeļa vietā viņš bākā ielēja petroleju. ( Laikam alkaholisms īpaši nebija pārgājis )
37 gadu vecumā viņš atgriezās skolā un dabuja grādu Angļu valodā un vēsturē, pašlaik viņš ir viens no izcilākajiem skolotājiem skolā.
Manuprāt viņš ir ļoti iedvesmojoš cilvēks. - No bezpajumtnieka par skolotāju, pietams ļoti, ļoti laba skolotāja. Ja reiz viņš to spēja izdarīt, tad arī mēs varam izmainīt savas zvaigznes. Ja neveicas, nenokar galvu un nepadodies - Vienmēr būs iespēja izrauties un nostāties atpakaļ uz kājām smile_mini.gif