Vote & Sub
https://www.erepublik.com/en/article...iju-906865/1/20
Partija: Par Lielu Latviju. 
Diez vai būsiet dzirdējuši par šo partiju, jo dibināta tā ir nesen un speciāli nav nekur reklamēta.  
Laikā, kad tuvojas vēlēšanas, mums visiem ir svarīgi apzināties, ka izvēle šobrīd ir plaša, un tieši Jūs nosakāt, kuri cilvēki tiks ievēlēti. Prezentācija mūsu partijai nav gara un ir kodolīga, lai ikviens spētu saprast mūsu idejas.

Mūsu Prioritātes un Mērķi

 

Mūsu pirmais mērķis ir nodrošināt eLatviju ar pelnošiem spēlētājiem, kas veicinās eLatvijas labklājību un nodrošinās nākotnes plānu realizēšanu. Panāksim, ka Latvija laika gaitā kļūst bagātāka. Kā mēs to darīsim? 
Lielākoties visas pamācības ir veidotas pirmajai spēles nedēļai un treniņkariem, bet nepieciešamas arī pamācības, kā attīstīt savu uzņēmējdarbību, atrast savu vietu, kur un kā izvērsties. Mēs 100% atbalstīsim latviešu uzņēmumus un palīdzēsim attīstīties eLatvijas rūpniecībai. Veiksmīgi īstenojot šo plānu, otrs mērķis uz kuru mēs virzīsimies, būs slimnīcu izbūve citos eLatvijas reģionos. Saprotams, ka šo slimnīcu izbūve būtu ieguldītās naudas vērta, kaut vai redzot, kāds labums ir no Vidzemes Slimnīcas. Izbūvējot slimnīcas, tiks realizēts otrs mērķis uz kuru mēs ļoti tiecamies. Mēs pierādīsim eLatviju pasaulē, ka neesam nekādi sausiņi un varam iekarot citus reģionus. Ar regulāriem treniņkariem esam nostiprinājušies, ieguvuši daudz pieredzes punktu un attīstījušies militāra spēkā. Īsāk sakot, tiklīdz būs iespēja uzbrukt un iegūt jaunas teritorijas ar resursiem, mēs to izmantosim.
Papētot šī brīža situāciju eLatvijas pārvaldē, tiek secināts, ka visas partijas NAV saliedētas un viena kopīga viedokļa lemtspējīgas. Mums ir jāstrādā visiem kopā, lai iegūtu labu rezultātu eLatvijas attīstībai. Es esmu pārliecināts, ka mēs varam dzīvot daudz varenākā un spēcīgākā eLatvijā.

Partijas prezidents : Gunārs Ābele (Vidzeme)
Oficiālie Kandidāti : Svilis (Zemgale), MrGuskis (Latgale),  Edgar Stassy (Vidzeme),  Unindentified Semigall (Vidzeme)