erepublik - atbalsti Latviju. Spēle, kurā ir jāstrādā, jāiet armijā, un pat jāievēl savas valsts prezidents. Varbūt jau agrāk būsiet dzirdējuši par Latvijas-Somijas karu par Latgali un Zemgali..


Sveiki tautieši.

 
Laikā, kad eLatvija ir kļuvusi atkal neatkarīga mums visiem ir svarīgi apzināties, ka tieši mēs tagad esam tauta, kuras spēkos ir celt eLatvijas labklājību. lasot pēdējo dienu avīzes šķiet, ka sabiedrība eLatvijā nav vienota. Tas, protams, ir apsveicami, ka politiskā konkurence eLatvijā ir augusi un beidzot arī mums būs no kā izvēlēties. Bet tomēr lasot šā brīža avīžu rakstus un jo īpaši to komentārus (kuri atšķirībā no tradicionālajiem „delfu” komentāriem nav anonīmi, tāpēc ir samērā maigi) nākas secināt, ka šī konkurence pagaidām nespēj uzlekt augstāk par sasvstarpējiem apvainojumiem. Brīžiem varbūt kaut kur pavīd kāda konstruktīva kritika vai spēcīgs arguments par nākotnes iespējām, bet... Tas viss tomēr noslīkst negāciju jūrā.
Vēlētos aicināt eLatvijā esošo partiju vadītājus un pārstāvjus izvērtēt savas iespējas, uz brīdi aizmirst par nīstajiem naidniekiem un tuvojoties kongresa vēlēšanām vairāk padomāt par to, ko mēs vēlamies sniegt eLatvijai, nevis par to, kas līdz šim ir darīts nepareizi. Mums nav svarīgi saprast, kurš tad bija vainīgs, kāpēc eLatvija tika izlaupīta, kurš vainojams eSomijas invāzijā, kas ceļams saulītē reģionu atgūšanas gadījumā un kurš cik pareizā vai nepareizā valodā raksta un lasa.
Tāpat arī visus eLatvijas pilsoņus vēlētos aicināt 25. jūlijā atdot savu balsi pēc labākās pārliecības. Mums ir tiesības izvēlēties un beidzot arī mums būs iespēja izvēlēties. Pēc „demogrāfiskā sprādziena”, kurš nesen apmeklēja eLatviju mūsu skaits ir audzis apbrīnojami. Tas savukārt kalpo par pamatu eLatvijas izaugsmei gan īstermiņa, gan arī ilgtermiņā. Ļoti daudzi no jaunajiem spēlētājiem ir iekrājuši pietiekošu pieredzi, lai spētu startēt politiskajā skatuvē un daudzi tādu iespēju gūs vēl pēc īsa laika. Tas nozīmē, ka politiskā konkurence mūsu valstī tikai augs un augs un izvēles iespējas kļūs plašākas. 
Piekritīsim, ka šobrīd šī izvēle ir visai ierobežota, bet tas nenozīmē, ka tādas nav. Mūsu eValsts šobrīd ir jaunas dienas priekšā un tieši mēs – eLatvijas pilsoņi esam tie, kas izvēlas, kā šo dienu nodzīvot.

ir doma vēlāk izveidot exiešu partiju! Iepostojat arī savus nikus smile_mini.gif

 

reģistrējies [un pēc 6lvl, saņem no manis 2gold]