Izlaista - Windows 2007.gada Janvārī, Max OS X 2007.gada 2.Novembrī.

Izstrādātājs - Paradox Development Studio

Publicētājs - Paradox Interactive

Spēles tips - Stratēģija

 

Spēlē jūs varat iejusties , kādā no valstīm (impērijas, ordeņa utt.) . Jūsu vadībā ir visa valsts, jūs valdat gan pār Ekonomiku, gan pār Armiju, gan pār Diplomātiju , gan pār Tirdzniecību utt. Jums tiek arī piedāvātas misijas, par kuras pabeigšanu jūs varat iegūst Prestige, protams arī par pabeigšanu tiek attalgota ar balvu. Jo vairāk Prestige ir , jo labāk, jo pēc Prestige nosaka vietu starp visām valstīm. Valsti kuru jūs gribat spēlēt jūs varat paši izvēlēties.

Spēlē jūs varat iejusties sākot no 1399-1821.gada notikumiem, sākot ar Konstantinopoles krišanu beidzot ar Revolucionāro Franciju. Es ļoti vēlētos ja būtu līdz mūsdienām 2013. gadu , jo tad būtu arī I pasaules karš un II pasaules karš, Latvijas Okupācija, Latvijas Neatkarības atjaunošana un tml.

Mani pirmie iespaidi šo spēli, bija tādi , ka es gandrīz neko nesapratu. Viss bija tik grūti , jo tu nevari tik ātri novaldīt savu valsti. Bet ar laiku es pieradu, nāca saprašana, kā viss notiek, un tāpēc man šī lieta aizgāja. Es parasti spēlēju ar Teitoņu ordeni vai Maskavas kņazisti. Piemēram , kad esi ar kādu no Krievijas kņazistēm ieguvis, visas provinces , kuras ir vajadzīgas , lai izveidotu Krievijas valsti, tu vari izveidot Krievijas valsti.

Iesaku šo spēli visiem stratēģijas spēļu mīļotājiem un cienītājiem, kā arī tādiem , kuriem ne īpaši patīk. Spēli var pamēģināt, protams atgādinu , ka šī spēle ir ilgi jāspēlē, jo vienmēr tev būs kās konflikts ar kādu valsti , kura rezultāta izcelsies nemiernieki, kuri

vēlēsies sagraut tavas valsts ekonomiju.

Var spēlēt gan ar Eiropas valstīm, gan arī ar Āfrikas, gan arī ar Maiju un Acteku Impērijām. Var spēlēt ar to, kas tajā laikā pastāvēja.

 

 

P.S. Tas ir mans pats pirmais nopietnais raksts, tāpēc lūdzu nevērtējiet tik kritiski. smile_mini.gif

Laboja Susuris, labots 3x