Tātad, esmu nobriedis organizēt duel arena tournament. Sākumā domāju šo rīkot tikai priekš pvp sect, bet nodomāju - kāpēc gan neorganizēt to priekš visiem?

Nu tad tā. Turnīrs tiks sadalīts 2 daļās - grupu turnīrs un playoff (protams, ja vispār pieteiksies pietiekami daudz cilvēku). Pirmajā kārtā spēlētāji tiks sadalīti grupās, no kurām attiecīgi daļa tiks tālāk uz playoff round. Piebildīšu, ka šis turnīrs netiks dalīts, piemēram, 60-100 cmb un 101-138 cmb. Nē! Šis turnīrs tiks rīkots visiem exiešiem neatkarīgi no viņu cmb līmeņa, tātad tev pretī var stāties gan skileris, gan maxed tanks. Tas nozīmē, ka mazajiem spēlētājiem jārēķinās, ka uz augstu vietu var necerēt.

Par noteikumiem - precīzus noteikumus vēl nepublicēšu, bet nedaudz par to, kas tiks atļauts. Duellī būs atļauts pilnīgi viss, ko piedāvā runescape. Kad izvēlēsieties dueļļa noteikumus ar savu pretinieku, nekas nebūs jāatķeksē (izņemot allow summoning), tātad duellī varēs izmantot gan overloads, gan steel titan, gan ancient spells. Tātad jārēķinās, ka duellim jāgatavojas kārtīgi un jābūt gatavam uz jebko, ko pretinieks varēs likt prētī.

Par norisi - domāju, ka pieteikšanās varētu būt dažas dienas, atkarībā no tā, cik aktīvi pieteiksieties. Turnīra ilgums būs ļoti atkarīgs no pieteikušos cilvēku daudzuma - jo vairāk pieteiksies, jo ilgāks tas būs. Domāju, ka katram duellim tiks atvēlētas 2 dienas, kuru laikā, ja duellis nebūs noticis, objektīvi tiks izvēlēts uzvarētājs (ne tikai pēc statiem, bet arī pēc vēlēšanās duellēties).

Tas aptuveni būtu viss, rakstiet, ko domājiet un, ja nebūs šausmīgs hatings, gaidiet pieteikšanos.

Labojums: nedrīkst izmantot summoning un saradomin brews!

Closed uz kādu laiku (vismaz līdz xp weekend).

Laboja Gek, labots 3x