Deivids Kulthards domā kauties ar Felipi Masu


Viena no daudzajām Austrālijas GP sadursmēm notika starp Deividu Kulthardu un Felipi Masu, kad pēdējais veica pārgalvīgu mēģinājumu apdzīt skotu veterānu. "Red Bull" pilots nedomāja piekāpties un brazīlietis uztriecās viņa formulas aizmugurējam labējam ritenim.

Kulthards izlidoja no trases un ceļā nolauza arī priekšējo kreiso riteni un vēl piemeta trasi ar mašīnas atlūzām. Kamēr Masa spēja turpināt sacīksti, trasē pēc šī incidenta devās drošības mašīna.

Skotu pirms boksiem pārķēra britu ITV žurnālists un Kulthards LIVE režīmā netaupīja skarbus vārdus Masam, paziņojot, ka "izsitīs visus sū..s" no brazīlieša.

"Ja viņš neuzņemsies atbildību par sadursmi, tad es izsitīšu visus sū..s no tā mazā bastarda, " nolamājās Kulthards.

Arī ITV komentētājs Martins Brandls, kurš sagadīšanās dēļ ir arī Deivida Kultharda menedžeris, atzina, ka Masas vaina ir acīmredzama un neapstrīdama.

"Viņam bija ātrāka mašīna, taču, lai tiktu garām ir jāveic apdzīšanas manevrs, nevis vienkārši jāiebrauc oponenta mašīnā, " piebilda sakaitinātais Kulthards. "Pērn man bija sadursme ar Aleksu Vurcu un toreiz es uzņēmos atbildību. Tagad es sagaidu, ka to pašu darīs arī Masa."

iz http://f1.lv/