Ir atvērta BETA reģistrācija jaunajai spēlei - Family Guy online.

Šogas Activision paziņoja, ka strādā pie jaunas spēles, kas balstīta uz slaveno Fox multeni - The Family Guy. Nē, šī nebūs vienkāršā kārtējā interaktīvā spēlīte, bet kas vairāk. Fox jau tagad ir izveidojis spēles mājaslapu, kurā ir pieejama reģistrēšanas BETA testiem.

 

Mājaslapa piedāvā nedaudz detalizētu ieskatu. Tā būs gan mājaslapa, gan spēle. To uzturēs Twentieth Century Fox Licensing and Marketing. Bet maksu par spēli saņems Fox kā arī maksu par virtuālajiem labumiem, kurus tu spēlē iegādāsies.

 

Šī pat nav pirmā reize, kad tikusi izlaista spēle par kādu no Fox raidījumiem, piemēram, 2006. gadā 2K games izdeva arī spēli "Family Guy'' priekš Xbox, Playstation2 un PSP konsolēm. Pie tam, to ierunāja īstie multenes ierunātāji.

 

Latvja pirmais iespaids: es nekad neesmu redzējis nevienu The Family guy sēriju. Es gan zinu, ka galvenajā lomā ir Pīters Grifins. Nu jā, mājaslapas izskats ir diezgan intriģējošs. Un tas čalīts, kas sēž pie galda un kaut ko muld. (Kad viņš pateica ''Come on, come on" es sāku smieties biggrin_mini2.gif ) Lai spēlētu vajadzēs Unity ieinstalētu. Uz tā parasti tiek veidotas spēles, gan flašenes, gan nē. Bet esmu paspēlējis tās flašenes un ir pat bijis kaut kas līdzīgs Minecraft, bet protams arī daudzas sliktākas spēles, tā kā nemācēšu pagaidām spriest - būs labi vai nē. Clams - tā būs spēles naudas vienība, kas dota par uzdevumu izpildīšanu. Kas tie par uzdevumiem? Tiešām ieintriģējoši. Ja nebūs pārāk dārga, noteikti uzspēlēšu. Bet kaut kādas iemaņas tomēr būs vajadzīgas no multenes, jo piemēram, jau piedāvā ar kādu varoni man spēlēt, bet es zinu tikai Pīteru tā kā arī to paņemšu. Jā, piereģistrēties nav grūti, spēlēt gan vēl neļauj, bet neiteiktu nokavēt šo izdevību, ja jūs gribat uzspēlēt spēli.

Laboja , labots 2x