Nosaukums: Final Destination 4 / Ceļa gals 4
 Žanrs: Šausmu filma / Trilleris
 Iznākšanas datums: 2009. gada 28. Augusts 
 Ilgums: 1 stunda 22 minūtes
 Galvenajās Lomās: Nick Zano; Krista Allen; Andrew Fiscella
 Režisors: David Richard Ellis
 Filmu Studija: New Line Cinema
 Mājaslapa: http://thefinaldestinationmovie.com/dvd/index.html



# Par Filmu
Pagājuši 11 gadi, kopš pirmās filmas iznākšanas. Tātad tēma jau nu ir tā pati, kāds ierauga nāves radīto vīziju kurā mirst draugi un citi ļaudis. Šī filma ir 3d formātā un tādēļ man prieks par tiem, kuri paspēja to tādā formātā kinoteātrī arī noskatīties. 3d elementu pietiek, bet runājot par veidiem, kā cilvēki filmā mirst - ir nedaudz pārspīlēti. Asinis ir pārpārēm un šī filma noteikti paliks atmiņā, šā žanra cienītājiem. Sprādzieni, iekšu izsūkšana, palikšana bez galvas un simtiem lauztu kaulu... Tātad, kā jav visās iepriekšējās daļās, neviens nespēs aizbēgt no nāves, NEVIENS.
Filmai dodu 9/10 dēļ pārspīlējuma un bezcerīgajām beigām.

# Filmas Gaita
Pāris Tīņi nolemj izpriecāties aizejot uz Nascar autiņu sacīkstēm. Niks ierauga šausminošu vīziju, kurā autiņi izraisa katastrofālu avāriju un detaļas ar autiņiem no sprādziena ielido skatītājos. Cilvēki un draugi tajā mirst "itkā negadījumu veidos". Saprotot, ka tā ir vīzija un ieraugot pāris pavedienus, kas sakrīt ar vīziju, viņš izglābjas ar draugiem un skrien no arēnas ārā. Draugi viņam nenotic, līdz sprādziens patiešām notiek. Tad nu visi izlemj, ka sargāsies no nelaimēm ko uzsūta nāve un centīsies par to visu aizmirst. Bet nāvei ir savi plāni un izdzīvot nevienam neļaus...



[+] Visiem šī žanra cienītājiem ieteicama filma. Asiņu netrūks un negaidīti notikumi sekos cits aiz cita.
[-] Pietrūkst skatītāju biedēšanas un baiļu. Filmā šķīst tikai iekšas visneiedojamākajos veidos, kas brīžiem ir ļoti pārspīlēti. 
[=] Skaties filmu, ja vēlaties pasmieties par citu nelaimēm, vai arī tikt smagi šokēts.

# EkrānŠāviņi:

 
 
 
# Treileris:
 

 

Laboja Puis, labots 3x