Vispār pēdējā laikā esmu ĻOTI slinks. Pietam vēl dabūju paspēlēt ar savu RuneScape accountu, kuru vēlos pārdot. Tagad pie tēmas - Šī nedēļa tiešām izskatās vienkārši nobumbulēta. Gāju gulēt vēlu un cēlos vēlu - tas nekam neder.
No rīta tā pat nejūties sevišķi izgulējies. Nu tad sākās arī tas, kas mani visvairāk neiepriecina. Apsēžos krēslā. Wtf.. paskatos uz vēderu.
ĀĀ, jauki, izskatās ka sāk veidoties kaut kāda riepa. (labi atzīšos jau ir, labi ka ne stāvot kājās) Un vēl pēc tā izdēru vienu aliņu, kas par labu nenāks. Bet alus ir garšīgs. Diēta.. - Meitenēm. Nejau man. haah.
Tā šito nevar atstāt. Gāju ārā, spēlēju basīti, tikai vienu reizi vinnējām un divas zaudējām. Noteikumi, paši labākie kādi izdomāti. Zaudētājiem jāpumpējas 100 reizes. Pēc pirmās spēles īsti nepadevās tā pumpēšanās, kad bija pāri 50 jau lūzu nost, tad deva iespēju taisīt vēl klāt 100 vēderpresītes. 1 Piepumpēšanās = 2 vēderpresītes. Uztaisīju tās un turpināju spēlēt. O yey, vēlviens zaudējums. Nezinu kā tas izdevās, bet šoreiz uztaisīju visas 100, pa vidum vēl nedaudz atvilkdams elpu. Pēc tam pie tam vinnējām spēli, nedrīkstēja zaudēt biggrin_mini2.gif . Šodien gribējās braukt uz Carnikavu nopeldēties, bet slinkums (jā atkal).

Tā nu rīt ir kaut kāds dziesmu svētku mēģinājums, izskatās ka līs lietus.. darbu neesu atradis.. viskautkur pieteicos, bet viss aizņemts. Cūcība.

Izdomāšu kaut kādu trenniņu programmu. Par mazajiem rezultātiem arī ziņošu biggrin_mini2.gif