Piektdien pēc skolas nezināju ko darīt. Itkā jau piektdiena, mājās braukt negribās, bet īsti pie kā palikt ar nebij. Draugi aizbrauca uz Majoriem, es paliku Bulduru stacijā. Braukt uz Rīgu, uz mājām vai braukt dziļāk jūrmalā pie draugiem? Kādu laiku tā pasēdējis un palaidis garām divus vilceinus, izlēmu doties uz majoriem. Aizbraucu fiksi pa zaķi, viss čiki briki.

Sazvanu draugus un prasu, kur šie ir, pēkšņi viens kaut ko sak bļaustīties par kaut kādu policiju un vēl sazin ko. Un ņemot vērā to, ka manam draugam jau tiesa nesen bija un viņu pat kriminālziņās rādīja, es nodomāju: "Bljad, atkal sūdus vāra". Aizskrienu ātri uz norunāto vietu un izrādās, ka viņiem tikko divi džeki ar ieroci draudējuši. Viss notika šādi:

Viņi laimīgi aizbrauc uz majoriem, satiek cilvēkus no skeitparka, patusē, aiziet atkal savu ceļu. Pēkšņi pienāk divi cilvēki un prasa cigaretes, viņi atbild, ka nav (laigan bija), šie apraujās, jo redzēja kā mani draugi pirms brīža izvilka cigas no kabatas un sāka pīpēt. Nu labi, sāk prasīt naudu, mani draugi atkal saka, ka nav. Šie paliek dusmīgi, viens izvelk ieroci (iedomājie, s jomas ielas vidū, neviens cilvēks, pat uzmanību nepievērsa) un saka, lai nāk līdzi uz mežu aprunāties. Viens mans draugs nomīzas un aizbēga prom, pārējie divi iegaja narvesenā un pārdevēja izsauca policiju. Abus noziedziniekus savāca policija un manu draugu arī - nopratināt. Ar otru draugu aizgāju pie vienas meitenes kost. Vakarā, kad draugu atveda no policijas, gājām satikt. Izdomāju pie viņa arī palikt pa nakti, bet policija atkal izsauca uz nopratināšanu, tās dienas vakaru (līdz ~23:30) pavadīju iecirknī.

 

Vēlāk aizbraucām pie drauga visi un uzkurinājām pirti. Bija ideāli. Skrējām sniegā lecām un vēl nez ko darījām. beigās pirts jau 140 grādus sasniedza, oi, es jau jutu kā par nēģeri pārvēršos. Nu neko, ieejam dušās un ap sešiem rītā ejam gulēt...

 

Pamostamies četros, sestdienas dienā. Nezinam ko darīt. Pēc kāda laika izdomājam atkal iet pie vienas meitenes. Pa ceļam mums sāk uzmākties narkomāns. Tāds īsts - sanarkojies biggrin_mini2.gif . Mēģina notirgot mums kaut kādu savu "soltānu" par diviem latviem paciņā. Viņš teica, ka jāuzsilda, jāiešpricē vēnā un būs kājas gaisā, būs pizģets (ļoti vilinoši) biggrin_mini2.gif . Mēs sākām runāties par narkotikām, es viņam izstāstu visu, kā jālieto (kad viņš teica, ka pamācīs mūs) un šis pasaka: "Oi, ko dirs, ka pats nelietot, es jau redzu, ka tu profesionālis, davaj, tev pa lats piecdesmit"... Atšūt viņu nevarēja, vislaik nāk virsū kaut ko murgo par savu lēto heroīnu... Pēctam mēģināja notirgot mums pašbrūvēto vodku. Iedeva pagaršot, es protams atteicos, bet viens draugs noprovēja biggrin_mini2.gif . Viņam pēctam visu dienu sāpēja vēders... tad tas narkomāns pateica, lai mēs viņu citu dienu satiekam, kad mums nauda būs, un vēl sāka stāstīt to, ka viņš tik pašu labāko kontrabandu mums tirgotu, nekādu mēslu. Man apnika, es pagriezu muguru un aizgāju...

 

Izrādījās, ka tā mietene nebija mājās, staigājām apkārt pa kaut kādiem dubļiem līdz satikām viņu. Draugs protams atkal izprovocēja divus džekus uz kautiņu pa to laiku... Gandrīz sāka kauties, tikai grūstījās un bļaustījās, es pavilku abus malā un šie nomierinājās. Sestdienas nakti atkal pavadīju pie drauga pirtī, šoreiz tik ar citiem cilvēkiem.

 

Svētdienā nekas tāds īpašs nenotika. Divi draugi izrāva katrs pa sešām alus un džina bundžām. Es gan atteicos, slikti jutos. Tākā alus mums bij daudz, draugs izdomāja savu suni piedzirdīt. Blj, cik tas bij rēcīgi. Sametām viņam bļodā makaronus un izlējām 0, 5 alu. Suns visu ātri izrija, un tākā viņš ir nenormāli resns suns, knapi varēja pastaigāt biggrin_mini2.gif . tad mēs uzmetām viņam virsū segu un draugs iebļāvās, lai viņš iet vietā. Haha, tas suns vislaik sienās skrēja neko neredzēdams, es aknas izrēcu biggrin_mini2.gif .

 

tas arī viss. Atskārtu, ka divu nakšu laikā uz 3 cilvēkiem izpīpējām 2 tabakas pakas (viena paka = ~100 uztinamās cigaretes), laigan es vispār nepīpēju.

 

Pirmdienas vakarā sāku vemstīties nezin kāpēc, vēmu arī asinis. negribās braukt uz slimnīcu, atkal ārā netikšu, jau visu janvāri nogulēju (aklo zarnu izgrieza).

 

Tā jau bija foršas brīvdienas smile_mini.gif .