Žanrs: Šausmu
Režisors: Ronny Yu

Fredijs Krūgers ir nežēlīgs slepkava, kas nogalinājis ļoti daudzu Springvudas iedzīvotāju bērnus. Viņš šajā pilsētā ir kļuvis par leģendu. Bet viņa slepkavošanai ir pienācis gals, jo Springvudas iedzīvotāji paši ir lēmuši tiesu un sadedzinājuši viņu. Bet vai tiešām tādu ļaunumu ir iespējams nogalināt? Arī pēc nāves viņš turpina nogalināt. Šoreiz jau bērnu murgos. Kad viņš bija dzīvs viņš bija ļauns, tagad kad viņš ir miris ir kļuvis vēl jo daudzreiz ļaunāk. Bērniem ir bail par viņu domāt, runāt, bet pats galvenais aizmigt. Gāja gadi un Springvudas iedzīvotāji saprata, ka tā dzīvot vairs nav iespējams un izdomāja plānu kā no Fredija tikt vaļā. Visus, kam bija kāda saistība ar Frediju izolēja, ieslēdzot trakomājā. Visi nāves gadījumi, kas bija saistīti ar Frediju tika šausmīgi slēpti. Tā gāja gadi un Fredijs tika pilnībā aizmirsts. Kā gan viņš var dzīvot ja viņu neatceras. Pats ļaunākais nav tikt nogalinātam, bet gan tikt aizmirstam. Tā nu Fredijs visu aizmirsts nonāk Ellē.
Bet Fredijam top jauns plāns kā atkal likt par sevi manīt. Viņš pamodina citu šīs pilsētas leģendu - Džeisonu, kas pirms daudziem gadiem ticis noslīcināts kādā vasaras nometnē. Džeisonam tiks asinis, bet Frediju atkal atcerēsies. Fredija plāns ļoti veiksmīgi sākumā darbojs. Kad sāk mirt cilvēki daži, kas piedalījās Fredija aizmiršanas plāna, sāk vainot tieši Frediju Krūgeru, kas jau daudzus gadus šīs pilsētas iedzīvotājiem licis mieru. Pilsēta tiek slēgta no apkārtējās pasaules, nevienam nav ļauts ne iebraukt ne atstāt šo pilsētu.
Bet Džeisonam ir viena slikta īpašība, par kuru Fredijs pamodinot viņu nav iedomājies - Džeisons nevar apstāties un beigt slepkavot. Kad Fredijs kļūst pietiekami stiprs viņš cenšas piespiest Džeisonu beigt slepkavot, lai pats varētu to darīt. Tā nu sākas ciņa ļaunajam pret ļauno. Lai kurš uzvarētu pilsētas iedzīvotājiem paliks viens nežēlīgs slepkava. Kā pilsētas iedzīvotāji cīnīsies tālāk. Vienīgā problēma, ka gan Fredijs, gan Džeisons ir nemirstīgi un neviens netaisās šajā cīņā padoties. Pats ļaunākais ir baidīties no savām bailēm.

Laboja mad, labots 2x