Fruit Ninja ir viena no pasaulē labākajām augļu griešanas spēlēm.

 

Spēles Ražotājs Halfbrick Studios
Spēles iznākšanas gads 2010
Spēles tips Arkāde un spraiga darbība
Nepieciešamā Android versija 2.3.3 un jaunāka

Izmērs

30mb
Spēle Google Play veikalā Free un Parastā
Spēles cena Free versija: Bezmakas | Parastā versija: 0,58ls

 

Fruit Ninja ir sulīga, asas spriedzes spēle, kurā ir sagraizīti, sašķaidīti augļi un notašķīti griesti, kas kopumā izveido ļoti lielu asinspirti. Paņem spēli rokā un esi viens no trakajām ņindzām. Spēle ir ietverti trīs spēļu veidi - Classic, Zen un Arcade Mode. Kamēr Tu mācīsies būt par Augļu Nindzju līderi, Tev vienmēr blakus būs Sensejs, kurš dos interesantus padomus par spēli un arī augļiem!

Spēles vadība:

Ar pirkstu ir jābrauc pāri auglim, lai to pārgrieztu.

 

Spēles veidi:

Classic Mode


Spēlētājam ir jāpārgriež visi augļi, kas parādās uz ekrāna, un jāizvairās no sarkanajām bumbām. Šajā spēles veidā ir trīs dzīvības, bet ja pieskaries bumbai, spēle beigusies. Šajā spēles veidā parādās arī īpašie augļi, kā Dragon Fruit un Pomegranates, bet neparādās īpašie banāni.

Zen Mode


Spēlētājam ir jāpārgriež pēc iespējas vairāk augļu 90 sekundēs. Šajā spēles veidā nav bumbas vai arī kādi īpašie augļi.

 

Arcade Mode


Spēlētājam ir jāpāgriež pēc iespējas vairāk augļu 1 minūtē. Spēlētājam ir jāizvairas no violetajām bumām, kas atņem desmit punktus. Šajā versijā ir arī īpašie banāni, Pomegranate un arī Blitz.

Online

Multipleijeru spēlēšanas veids piedāvā spēlēt cilvēkiem pret saviem draugiem un citiem svešiniekiem internetā. Šajā spēles veidā ir atvēlēta viena minūte, lai spēlētāji varētu dabūt lielāku punktu skaitu. Multipleijeru gaidīšanas istabā ir arī izstrādāta automātiska sistēma, kas iemetīs divus dažādus cilvēkus, ar līdzīgiem statiem, vienā istabā. Ir arī interesanta iespēja kā "Invite friend", ar kuru Tu vari uzaicināt savu draugu un cīnīties pret viņu!

Multipleijeru spēlēšanas veidā ir speciāla punktu sistēma, kas pilnīgi atšķiras no citiem veidiem. Šajā veidā ir trīs dažādi augļi: Sarkanie augļi, Zilie augļi un Baltie augļi. Sarkanie augļi ir pretinieku augļi, kurus sagriežot Tev atņem 3 punktus. Zilie augļi ir Tavi augļi, kuri Tev ir visu laiku jāgriež, lai iegūtu lielāku punktu skaitu. Baltie augļi ir retie augļi, kuru var griezt abi spēlētāji. Pirmais spēlētājs, kurš sagriež, dabū trīs punktus.

 

Īpašie augļi:

  • Frenzy (Īpašais banāns): Sagriežot šo banānu, uz pāris sekundēm gan no labās, gan no kreisās puses, lido daudz augļi, kas dod Tev iespēju sagriezt ļoti lielus combos un iegūt lielāku punktu skaitu
  • Freeze (Īpašais banāns): Sagriežot šo banānu, spēle laiks tiek apstādināts uz pāris sekundēm un arī spēlēšana ir daudz lēnāka, bet visi augļi lido un joprojām ir jāgriež.
  • Double Points (Īpašais banāns): Sagriežot šo banānu, uz pāris sekundēm visi augļi vai augļu combos, kas tiks sagriezti, dos dubultu punktu skaitu.
  • Dragon Fruit: Dragon Fruit ir viens no retākajiem augļiem spēlē. Sagriežot šo augli, spēlētājs iegūst 50 punktus. Kad sagriež šo augli, arī ekrānā parādās teksts "Ultra Rare"
  • Pomegranate: Šis auglis diezgan biezi pārlido pāri ekrānam. Spēlētājam ieraugot šo augli ir jāgatavo savs pirksts, jo viņu var griezt cik gribi, protams ir dots attiecīgais laiks, cik ilgi viņu var griezt (aptuveni 3 sekundes).

Pāris bildes:

Treileris:

Laboja Static, labots 5x