Yo.

Ir tāda lieta, ka šaroju acc ar *Reno, viņa 132 cmb. Pašlaik, un uz kādu ilgāku laiku viņš ir iedevis draugam acc, lai kačātu vislaik dungeoneering, tāpēc parole ir mainīta. Šijā laikā es vakaros vislaik garlaikojos un sēžu RSPS, kur neko neiegūstu, utt. Ir doma palūgt jums, vai kāds nevēlas spēlēt kopā ar mani savu acc. Citi teiks- Kāpēc man tev būtu acc, lai tu izklaidētos, kamēr mēs šo acc kačājām. - Tāpēc, lai tev nebūtu jātērē laiks vasarā, un es vakara pusē, un bieži pa nakti varētu paspēlēt. Ja acc būtu labāks par Reno acc, tad iespējams paliktu šarot ar tevi, bet ja viņa acc, tad ar viņu, kad būs atkal parole zināma.

Par to, ka šarosim, es naudu nekādu neprasu, vai daļu no profita arī nē. Banka neies mīnusos, jo iešu pvm, like bandos, kur naudu potos atgūst no drops like bones etc.

Māku arī pk iet, bet tā jau ir cita runa.  Tur jau vajag speciālus status, nevis 90atk/str/def.

Un, jā, vairāk taka gribētos tēmēt uz 110+cb acc, kuram ir kkāds voids un kāda 10m banka. Visperfektākais būtu Chaotics, cls/cr, vienalga, bet zinu, ka te neviens tāds neatradīsies. Lai nu, kā, lūdzu nespamot kautko lieku, tagad laikam būs jaiet vēl mazliet pagulēt, un laikam šodien visa diena pa mājām būs jāpatusēe.

 Manas vouches- https://exs.lv/page/46209-Fuzzy_-Vouches

Tur var redzēt, ka esmu arī šarojis Lv Mind Geeka, jeb Gata acc, kuram banka bija ap 110m~, fcape, voids un tā tālāk.

Ja jums māc šaubas par scam, tad droši taisat videos, bildes, kā dodat man acc, un dodiet modiem, lai mani var banot, bet tas nav vajadzīgs.

Nu, tas viss it kā, ceru, ka kāds padomās par priekšlikumu, bai.

Laboja 9000, labots 2x