Sāciet bīstamu ceļojumu pa "Vegasas" ielām, brauciet ar automašīnām, apšaudiet cilvēkus un pa savai reizei aplaupiet banku. Gangstar vegas ir Open-world spēle, kurā tu esi MMA čempions, kurš nonācis uz nepareizajām sliedēm un viss ir jāsaved kārtībā.

Spēles veidotājs  "Gameloft"
Spēles iznākšanas gads  2013
Spēles tips   Darbības
NEPIECIEŠAMĀ ANDROID VERSIJA  2.3 un jaunāka
Izmērs  3.0GB 

Spēle android market veikalā 

 LINKS

Spēles cena

 0 - 3,73 Lvl


Spēles mērķis un iespējas: 

Valdi pār Lasvegasas ielām, spēlē ir vairāk kā 80 misijas, iespēja iegādāties dažādākos ieročus, apģērbus, mājas, automašīnas, helikopterus un pat lidmašīnas. Vēlies iegūt papildus resursus vai mazliet noriskēt pēc misiju izpildīšanas? Tad uzspēlē kādā no in-game casinos, ir pieejami black jack galdi, "pokera automāti" un "slot automāti".

Ieroči un prasmes

Ir pieejami visdažādākie ieroči, sākot ar parastām pistolēm un beidzot ar granātām un automātiem. Ar ieročiem nav gana? Tad vari uzlabot savas prasmes ar speciāliem punktiem, kurus iegūsti pildot misijas. Prasmes ir visdažādākās gan braukšanas, gan šaušanas, gan arī skriešanas. 
 

 

Automašīnas

Ir iespēja vadīt dažādākās automašīnas, helikopterus, lidmašīnas, motociklus un pat mazus kuterīšus. Igādājies savu automobili vai kādam to nozodz, tā ir tava izvēle. Automašīnu vadāmībai es dotu 7,5/10 . Pat gta tipa spēlēm uz telefona nebija tik jūtīga vadāmība.

Karte:
 

 

Manā uztverē šī ir ļoti interesanta "GTA" tipa spēle, kurā ir daudz iespēju un vieta zem saules ir pietiekami liela. Spēlē ir ļoti daudz bugi, pazudušas ēkas, ielas paliek neredzamas, bet tas ir tikai uz atsevišķām android iekārtām un to var novērst, lietojot augstās grafikas iespējas iestatījumos. Spēlē ir iespēja iegādāties sev nepieciešamās lietas ( ieročus, automašīnas, protams automašīnas var arī nozagt, bet tās būs tavas tikai uz laiku, kamēr tās izmanto. ) Šo spēli var izbaudīt un pavadīt ļoti garas stundas atpūšoties savā iemīļotajā krēslā, jo spēles "stāsts" ir diezgan interesants, bet misijas varētu būt mazliet grūtākas. Iesaku izmēģināt visiem GTA tipa spēles cienītājiem.

 

Mans vērtējums  8,5/10
Play store vērtējums   7,0/10

 


 

Laboja , labots 2x