Tātad pirms dažām dienām iznāca jaunais tzhaar update, kurā ietilpa arī jauns quests (the elder kiln) un jauns minigame - fight kiln. Par questu neko nezinu, izņemot to, ka tas laikam nav grūts un atlīdzībā saņem kkādu xp un foršu gredzenu, kas dod +10% damage pret jebkuru tzhaar monstru. Bet te tomēr vairāk par fight kiln.

Kā jau jūs, iespējams, zināt, es šīs pēdējās dienas esmu pavadījis principā, tikai mēģinot pieveikt šo minigame. Diemžēl man tas vēl nav izdevies, taču esmu ticis līdz wave 35, kur nomiru slikta lure dēļ, nevis tāpēc, ka beidzās pots. Labojums - 17. 02. izgāju.

Fight kiln ir minigame, kas līdzīgi fight caves sastāv no daudziem waves (36) un kur beigās jānosit īpašs monstrs, kas ir īpašs izaicinājums visiem rs spēlētājiem (ticiet man, agrāk par fight caves arī domāja tāpat). Ļoti daudz labas informācijas ir pieejams šajā lapā un šajā pamācība.

Šis update neko nav nodarījis vecajam fight cave. Vēl joprojām ir iespējams iegūt fire cape un to iegūst tādā pašā veidā kā agrāk. Ir tikai nedaudz izmainīta alas uzbūve.

Tagad es īsti neatceros, kāds bija šī bloga mērķis, bet nu ceru, ka es jums kaut kādā veidā palīdzēju. blum_mini.gif

Laboja Gek, labots 3x