Lomās: Daniel Sunjata, Aeron Tveit, Manny Montana, Serinda Swan, Vannesa Ferlito un Brandon Jay McLaren

Īss seriāla apraksts/sižets:

Graceland ir amerikāņu drāma kuru ir veidojis Džefs Estins, kas ir pazīstams ar seriāla White Collar veidošanu.

Maiks Vorens, absolvējis kā labākais savā klasē viņš tiek nosūtīts uz Dienvid Kaliforniju, kur viņu apmācīs labākais no FIB aģentiem - Pols Brigs. Viņš apmetas mājā, kopā ar piecem aģentiem - Brigsu, Čārliju, Peidžu, Džoniju un Džeiksu. Māju neoficiāli dēvē par 'Graceland' tā tika konfiscēta kāda reida laikā un tagad ir kļuvusi par mītni aģentiem no dāžadām aģentūrām - Federālās Izmeklēšanas Biroja, Narkotiku Apkarošanas Biroja un Imigrācijas dienesta.

Maiks ir ļoti ambiciozs un vēlās ieņemt augstu amatu Vašingtonā, bet viņa atrašanās Kalifornijā ir sākums savas karjeras izveidei. Pašam to neapzinoties viņš tika nosūtīts, lai izmeklētu Brigsu.

Manas domas: Lai gan seriālu sāku skatīties tikai, lai nosistu laiku, Graceland ir kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem seriāliem, varbūt pirmajā vietā viņu nelikšu, bet manā Top 5 viņam vieta ir. Manuprāt, seriālam piemīt īpašs šarms, kas to to padara skatāmu un aizrauj, īpaši jau pēc pēdējām divām sērijām, kas iznāca(9. un 10.). Pagaidām gan 10 zvaigznes nelikšu, bet 9 seriāls ir nopelnījis.

Ekrānttēli:

Neliels ieskats seriālā:

Ievaddziesma:

Ian Franzino - Holding On

Laboja Persepolis, labots 5x