Sveiki! Šeit es paskaidrošu jums visu par un ap hamachi, jo secinot, izrādās, ka daudzi nezin, kas ir hamachi un kā to lietot un kur viņu vispār vajag...

 

Kas ir Hamachi? Hamachi principā ir dalīts virtuālais un privātais networks, kas pārveido tavu IP. Hamachi lieto gan spēlēs, lai pievienotos tām, piemēram, cilvēki spēlē online), gan arī visur citur tamlīdzīgās lietās. Bieži vien hamachi izmanto cilvēki, kuriem ir rūsteris un kuri nevar hostēt savu serveri uz parastā IP, kuru savukārt var noskaidrot šeit: http://www.whatismyip.com/Nu

Sākam:

1) Tātad pirmais kas jums ir jāizdara ir jāievada adrese: https://secure.logmein.com/ Nav svarīgi, vai jūs to darāt googlē vai uzreiz adrešu vietiņā. Tas nav obligāti, varat arī vienkārši meklēt googlē ar nosaukumu hamachi vai kaut kā tamlīdzīgi, taču teiktu jums izmantot tikai šo adresi, jo tā ir 100% droša un kā nekā tā arī ir oriģinālā hamachi mājaslapa.

 

2) Tātad līdz ko esiet iegājuši mājaslapā, kuru es jums norādīju viss ir jādara sekojoši. Uzbraucat ar peli uz ''PRODUCTS'', kad būsiet uzbraukuši redzēsiet, ka lejā ir ''LOGMEIN HAMACHI2'' nospiediet to un dodamies tālāk.

 

3)Līdz ko būsiet nospieduši to, jums lapas vidusdaļā parādīsies šādas zaļas podziņas. Kas jums jādara? Jums vienkārši ir jānospiež ''TRY IT FREE'', un kad est nospieduši varam doties tālāk.

 

4) Kad būsiet nospieduši ''TRY IT FREE' pogu jums atvērsies šāda izvēlne. Pirmais, kas jums jāizdara ir jāatķeksē, ka esat izlasījuši noteikumus (iesauku izlasīt tos pirms lietojat hamachi), pēc tam spiežat zaļo pogu ''DOWNLOAD NOW'', zem Unmanaged. Kā jau sapratāt Unmanaged ir bezmaksas, bet Managed ir maksas, tas kuru jūs lietojat ir atkarīgs tikai no jums!

 

5) Kad būsiet izdarījuši visu iepriekšējo, jums izmetīsies šāds logs. Sekojoši spiežat ''SAVE'', bet ja vēlaties uzreiz lai ieinstalējas hamachi, spiežat ''RUN'', es dodu priekšroku ''SAVE'', lai nekas nenoietu greizi.

6)Kad būsiet uzspieduši ''SAVE'', jums izmetīsies logs, kur saglabāt. Tātad izvēlaties vietu, kur saglabāt un spiežat''SAVE''. Ieteiktu nosaukumu nemainīt, jo atkal var aiziet kaut kas greizi...

 

7) Kad būsiet ieseivojuši, atverat to failu un sākat instalēt jeb vienkārši nospiežat ''RUN'':

8) Visbeidzot, kad instalācija tiks pabeigta izmetīsies šis logs... Tad atķeksējat launch un spiežat ''FINISH''.

9) Un gatavs jūs esat ieinstalējuši hamachi, tagad tik atliek pastāstīt par to iespējām:

Kā redzat sākumā jums pa vidu tiks parādītas pogas, nospiediet create an account un izveidojiet profilu. Pēc tam sekojoši ejat uz ''NETWORK'' un tur vai nu izveidojat/vai nu pievienojaties kāda kanālam (serverim), un atceries, ja tu gribi kaut ko hostot, vai tavs draugs grib, ir obligāti jābūt vienā čanelā, vai dažādos, bet ja tu tajos redzi otru. ''HELP'' podziņa palīdzēs tev updatot hamachi, kā arī aizsūtīs tevi uz hamachi mājaslapām un pamācībām angliski... ''SYSTEM'' podziņa tev atļaus mainīt uzstādījumus, kurus es ieteiktu nemainīt!

 

Visbeidzot, kad esat visu sapratuši, ievadiet HAMACHI IP vajadzīgajā vietā un spēlējat kopā vai arī izmantojat hamachi citiem mērķiem, tā nu gan ir jūsu izvēle!