Pēc uzveduma, kurā Hamiltons savā "McLaren" kombinezonā trosēs iesiets 'atlido' uz skatuvi, kur notiek teatrāla cīņa pat Trojas ieņemšanu, britu prese izsmēja savu mīluli par dalību visai apšaubāmas kvalitātes uzvedumā.

Uzvedumā 'Fires of Anatolia' Hamiltons tēloja grieķu dievu Apolonu. Kamēr pārējās dekorācijas un aktieru tērpi bija tuvu autentiskiem, Hamiltona sacīkšu kombinezons sagrāva visu skatītāju ticamības momentu un pat izraisīja smieklu lēkmi ļoti dramatiskā izrādes brīdī.

Turklāt šī izrāde ar BBC starpniecību tika raidīta visai pasaulē, lai gan Hamiltona 'vēsajam' imidžam tā nāca tikai par sliktu.

"Hamiltons mazāk izskatījās pēc Apolona, bet drīzāk pēc Pītera Pena un astronauta krustojuma, " britu izsmēja "The Times".

"Es domāju, ka tas nepavisam nebija forši, " atzina pats Hamiltons nākamajā dienā. "Es ierados tur pēdējā brīdī un vienkārši paveicu visu, ko man lika darīt. Tagad es redzēju video ierakstu un tā ir viena no briesmīgākajām lielām, ko esmu redzējis."

"Man galu galā ir 'vēsā džeka' imidžs un šī uzstāšanās ir to pabojājusi, " atzina brits, kurš Turcijas GP ierindojās otrajā vietā.

Veideo kā Hamiltons uzstājas var aplūkot ŠEIT.

Iz http://www.f1.lv/