Kā jau mēs zinām Japāņi ir izcēlušies ar saviem izgudrojumiem un citādo skatījumu uz lietām. Japāna vēl joprojām ir ļoti attīstīta tehnoloģiju ziņā un viņu diez vai to pārspēs kāda valsts.

Mēs zinām, ka japāņi ir aizrāvušies ar animācijām, to var arī spriest daudzo multiplikāciju filmu popularitātes un skaita dēļ, piemēram, Naruto un vēl ļoti pazīstamās porno multenes… smile_mini.gif

Bet tagad ir izveidota jauna virtuālā popdīva Hatsune Miku, proti, gandrīz īsts cilvēks, kurš skraida un dzied… Viņu var aplūkot no visām pusēm un viņa nav iebāzta ekrānā! Kā tas iespējams? Japāņi ir izdomājuši apvienot šo multiplikācijas žanru uz Yamaha balss sintezatora programmas un vēl pie reizes uzmontēt to uz Vocaloid 2 iespējas.

Šis virtuālais tēls jau bija radīts labu laiku atpakaļ, t.i, apmēram pirms ~4 gadiem, kad Crypton Future Media radīja virtuālu tēlu – šo popmūzikas zvaigzni Hatsune Miku.

Sākumā šis tēls bija datorā esošs un tika rādīts tikai uz ekrāniem, bet kā jau zinām tagad tas var dziedāt, dejot un darīt gandrīz visas lietas, ko ikdienā parasts cilvēks dara. Tikai ir viena lieta… Tā nekad nepiekūst, proti, vienmēr ir lieliskā formā un var dziedāt visu mūžu, protams līdz elektrība nepazūd.

Šī popzvaigzne ir radījusi neiedomājamu popularitāti Japānā un tā drīz arī dosies uz Losandželosas Expo 2011 izrādi. Popularitāte, tas nozīmē, ka šīs popzvaigznes darbs ir tāds – kāpt uz skatuves un dziedāt/dejot, kur tūkstošiem īstu cilvēku viņu atbalsta.

 

Kāpēc šis var radīt lielu BUMU spēļu jomā?

Pavisam vienkārši! Vai esat iedomājušies spēli, kura nebūtu uz ekrāna un lai nebūtu jāblenž tajā? Droši vien pēdējā laikā jūs esat to uzskatījuši par neiespējamu… Bet tās tas viss nav, ir jau pāris kompānijas, kas mēģina šo to darīt un tuvākajā laikā kaut kas noteikti iznāks! Ir zināms, ka šāda veida spēles sākuma izmaksās dārgi! Taču tas noteikti neapturēs japāņus un citu valstu spēļu veidotājus no šādas izdevības! Manuprāt, visvieglāk šādas spēles veids būtu tiešām, kaut kas līdzīgs Yu-Gi-Oh vai Pokemoniem, kuras pamatā ir diezgan vienkārša spēle ar 2 vai mazliet vairāk virtuāliem tēliem.

 

Bildes ar viņu:

 

Programma, ar kuru to panāk:

 

Video:

Laboja , labots 1x