Hollywood Undead ir amerikāņu reproka grupa, kura nākusi no Losandželosas. Viņu pirmais debijas albums bija Swan Songs, kurš tika publicēts 2008. gada 2. septembrī. Šajā albumā bija daudz dziesmas, un arī viena no manām mīļākajām dziesmām: Young.

   Pa vidu jau bija pabijuši vairāki albumi, bet nu jau nāca kārta otrajam studijas albumam: American Tragedy. Šis albums tika izdots 2011. gada 5. aprīlī. Es īsti neesmu klausījies šo albumu, taču esmu dzirdējis labas atsauksmes, tā kā varam doties un noklausīties Youtube.

   Katram grupas biedram ir viņa pseidonīms, jeb kā internetā vidē sauktais - niks. Katra biedra niks ir unikāls, tāpat kā viņu maskas.

   Grupā ir bijušas visādas traģēdijas un nesaskaņas, un pat tik tālu tas ir aizgājis, ka grupas biedriem nācies aiziet no grupas. Es īsti nezinu kādi ir šie iemesli, bet tomēr man bija žēl šo cilvēku, jo bez viņiem, visas dziesmas izklausās savādāk.

   Pagaidām grupā ir šādi spēlētāji: Charlie Scene, Da Kurlzz, Danny, Funny Man, J-Dog un Johnny 3 Tears. Aizgājušie spēlētāji ir Deuce un Shady Jeff.

   Kā jau iepriekš raksta sākumā minēju, mana mīļāka dziesma viņu izpildījumā ir Young, bet es domāju, ka varētu nosaukt savu grupas favorītu. Tas būtu Johnny 3 Tears. Es nezinu īsti, kāpēc viņš man patīk, bet laikam tas ir viņa maskas dēļ, viņa tiešām unikālajam trijniekam uz kakla un viņa balss tembram. Lai nu kā, iesaku paklausīties šīs grupas dziesmas, jo man viņas tiešām patīk, un ja nav žēl, novērtē šo rakstu! smile_mini.gif

 

Rakstu veidoja Worst
*Šis ir mans pirmais Mūzikas raksts, takā nevērtējiet bargi.

Laboja , labots 1x