Tātad centīšos būt tikpat gudrs kā reiz bija un ganjau ka joprojām ir M un izveidošu koutko līdzīgu kā viņa rakstu par lockerz.com/org vai whatever kāds viņš tur bija.

Nu ok. Sākšu. Ganjau visi, nu ok gandrīz visi ir dzirdējuši par ūberkruto un dāsno http://www.e-castig.com kurš mums piesola dot labas mantas tikai par to, ka dabūsi pietiekami daudz draugus, kuri uzklikšķinās uz tava rāfeļa linka.

Jau vakar saņēmu neskaitāmus skype autoboterus, kas saka lai ieeju viņu linkā utt. Protāms, kā jau parasti ignorēju šos spamus, bet tākā tas turpinājās arī šodien, tad izdomāju ieiet. Skatos ka baigi forš un tīrs saits, kurā pat nav reklāmu. īpaši uzsveru to ka tur NAV reklāmu, bet ok pie šī turpinājuma atgriezīsimies nedaudz vēlāk.  Pieņemsim ka katras no šīm mantām vidējā cena ir hmm 500 Nu ok. ģeogrāfija nav mana stiprā puse un nezinu cik iedzīvotāju ir pasaulē, bet tākā šis nav latviešu saits un nekur neatradu reģistrēto lietotāju skaitītāju, tad pieņemu, ka tur ir reģistrējušies teiksim 10000000 lietotāju un ātrāk vai vēlāk liela daļa no viņiem sakrās tos punktus. Nedaudz parēķinot un pieņemot ka tikai 1/4 daļa iegūs nepieciešamos punktus sanāk, ka 2500000 cilvēki saņems savas 500 vērtās balvas, kuru kopējā cena būs 1250000000, jeb 125 miljoni euro. Te nu atkal atgriežamies pie tā ka saitā nav reklāmmu. No kurienes nauda ?? Patiešām esat tik naivi un ticat ka mums pasaulē ir kāds tāds labdaris ? Nē tā nav. Jūs reģistrējoties ievadat savu e-pastu. Tālāk šī kompānija pārdos jūsu e-pastus citām kompānijām, kas savukārt jūsu epastus izmantos reklāmām. Galu galā rezultāts Bus pavisam vienkārš. Vīlies cilvēks, kurš nav saņēmis savu balvu. Laimīgs cilvēks, kas izveidojis kārtējo lapu e-pastu iegūšanai un nopelnijis pamatīgu žūksni pārdodot e-pastus un laimīgi citi uzņēmumu, kas savu produktu reklāmas smapos uz jūsu e-pastiem.

Laboja Niķķis., labots 1x