Sarežģītība: Intermediate.
Kvesta garums: Īss.
Prasības: Jābūt izietam the Nature Spirit kvestam.
Līmeņi: 25 Agility un iespēja nosist 97. līmeņa briesmoni. 
Nepieciešamās lietas: Steel longsword, 2 Steel swords, Steel mace, Steel warhammer, Steel dagger, 1-10 Druid pouches, 225 Steel nails, Hammer, 6 Planks, 10 coins, labas bruņas un ierocis.
Ieteicamās lietas:  Ring of charos (a), Silver sickle (b), Ectophial, Prayer potion un labs ēdiens.
Quest Points atalgojumā: 2.
Balvā: 600 Attack XP, 600 Defence XP, 600 Strength XP, 600 Hitpoints XP un 600 Crafting XP. Piekļuve īsākam ceļam no Canifis uz Mort’ton, kā arī 2 bezmaksas Squeal of Fortune griezieni.


 Kvestu var iesākt, parunājot ar Vanstrom Klause, kurš atrdoams Canifis bāra ziemeļaustrumu stūrī.

 

Sarunas laikā viņš pastāstīs to, ka viņa draugam ir vajadzīga palīdzība. Pajautā, vai tu vari viņam izlīdzēt. Viņš pateiks, ka tev vajadzīgi šādi ieroči - Steel Longsword, 2 Steel Swords, Steel Dagger, Steel Mace un Steel Warhammer.

Ļoti ieteicams paņemt arī pārējas nepieciešamās mantas kvestam, lai ietaupītu laiku!


Kā jau vienmēr, piedāvā savu palīdzību. Tālāk pajautā, kurā vietā tev šie ieroči ir jānogādā. Tie tev būs jānogādā Mort’ton boatman vārdā Cyreg Paddlehorn, kurš atrodas Mort’ton austrumu pusē.

Centies viņu pārliecināt, lai viņš ļauj tev doties meklēt pazudušos Vanstrom Klause draugus. Viņš atbildēs, ka nedrīkst izpaust ceļu uz Myreque. Izvēlies šādu čata opciju: 

"Well, I guess they'll just die without weapons."  Viņš atbildēs, ka viņi paši spēj sevi aizsargāt.

Šoreiz izvēlies šadu čata opciju: "Resourceful enough to get their own steel weapons?"  Viņš teiks, ka, iespējams, viņi paši var dabūt nepieciešamos ieročus un to, lai tu liec viņu mierā.

Šoreiz saki: "If you don't tell me, their deaths are on your head!" Viņš teiks, ka tas bija ļoti muļķīgi, ka viņi vispār devās uz Myreque.

Sarunas noslēgumā atbildi šādi: "What kind of man are you to say you don't care?".  Beidzot viņš piekritīs tevi tur nogādāt, ja tev būs vismaz 5 Druid pouches ar Nature harvests un 6 dēļi (planks). Viņš no tevis paņems 3 dēļus, kā arī 10gp par pakalpojumiem.  

Vēlams, ka tev līdzi ir arī Silver sicle (b), 225 nails un hammer! Ja tev būs uzvilkts ring of charos(a), tev nebūs jāmaksā 10gp.

Pēc neilga brauciena ar laiviņu tu nonāksi iekš Hollows. Dodies uz ziemeļiem, līdz tu nonāc pie koka, pa kuru vari uzkāpt augšā. Uzkāpjot tajā, tu secināsi to, ka tiltu vajag salabot. To vajadzēs salabot 3 vietās, izmantojot opciju „Repair”. 

Kad tas ir izdarīts, kāp lejā un runā ar Curpile Foyd, kurš ir netālu uz ziemeļiem. 

Viņš vēlēsies tevi pārbaudīt, uzdodot dažus jautājumus.

Lūk arī atbildes uz tiem:

Jautājums

Atbilde

Who is the only female in the Myreque?

Sani Piliu

Who is the leader of the Myreque?

Veliaf Hurtz

What is the boatman's name?

Cyreg Paddlehorn

Which member of the 'Myreque' originally had a profession was as a scholar?

Polmafi Ferdygris

What family is rumored to rule over Morytania?

Drakan

Who is the youngest member of the Myreque?

Ivan Strom

What does Myreque mean?

Hidden in Myre


 Kad esi atbildējis uz visiem jautājumiem, dodies uz ziemeļiem. Atver durvis uz pazemi.

Ej uz ziemeļiem, līdz tu pie alas ieejas ieraugi Stalagmite, un izmanto "Squeeze-Past" opciju, lai tiktu alā.

Kad esi alā, parunā ar Veliaf Hurtz.

Pēc tam parunā arī ar visiem pārējiem. Kad tas izdarīts, parunāar Veliaf vēlreiz. Tagad viņš pieņems tavus ieročus, tomēr...

...no nekuriens pēkšņi parādīsies dūmu mākonis, kas ieņems Vanstrom Klause veidolu. Viņš uz apkārtējiem sāks raidīt ļaunas burvestības, un visi aizies bojā, izņemot Veliaf un, protams, tevi.

Bildes no filmiņas:

Tad Vanstrom Klause pametīs istabu, tomēr pirms teleportēšanās viņš izsauks savu elles suni (Skeleton Hellhound, 97 cmb), kurš tev būs jānogalina. Viņu nogalināt ir diezgan vienkārši.

Vēlreiz aprunājies ar Veliaf un pajautā, kā tikt prom. Pamet istabu, kurā esi, un virzies uz ziemeļiem (north), tad spied „Search Wall”. 

Izmanto kāpnes, un tu nonāksi uz sauzemes (tieši pie Canifis bāra, kur iesāki kvestu). Dodies iekšā bārā, bet tur Vanstrom Klause vairs nebūs... Aprunājies ar Stranger, lai saņemtu apbalvojumu.

 


Laboja , labots 4x