Beidzot otrā daļa ir klāt! ja neesat izlasījuši pirmo daļu tad, tev var nelikties intresants šis foto stāsts!

Visi trīs cietumnieki Kilsanta, Aluksnietis2 un Themurder77 bija iekāpuši kuģi, bet pie nākamās ostas viņi izkāpa ārā! Apsargi to nezināja un aizbrauca uz karjamu! Vienīgi daži, nedevās ceļojumā kuriem bija uzdevums doties pie Kilsantas drauga, kas viņam izcepa kūku! Protams izpētot visus pierādijumus viņi saprot, ka pie visa vainojama ir tikai šī kūku cepēja. Apsargi dodas uz viņas mājām, lai to aizturētu!

/

Viņiem, tas tik veiksmīgi nemaz neizdevās, cietumnieki gribēja doties pie Antari4600, Kilsanta un visi pārējie izbēgušie ieraugot apsargus, metās tiem virsū. Visi trīs metās virsū pirmajam apsargam, sagrāba to un galvu uzbāza uz plīts, kamēr tā ''izcepās'' Viņš pretojās, bet cietumnieki bija stiprāki. Ko par to laiku darija otrs apsargs?? Devās palīgā? Protams nē viņš bēga prom cik ātri vien var! Cietumnieki savāca Antari4600 un devās prom! Viņi gāja pie Antari4600 drauga uz bibliotēku.
/

Visi pārģērbušies, devās uz baznīcu. kilsanta bija ticīgs cilvēks, viņš ticēja dievam. Par šo upurēto cilvēku viņs devās lūgt piedošanu..!
/

Apsargs, kas no šīs Antari4600 maju aizbēga, nolēma atrast Kilsantas tēvu un to nogalināt. Viņš pasauca dažus palīgā un devās uz viņa tēva mājas! Kur viņš tika nogalināts!
/

Cietumnieki bija nogājuši vairākus kilometrus līdz sasniedza Varoku. Kilsanta nolēma apciemot savu tēvu, lai zinātu kā viņam klājas un, lai pierādītu, ka viņš vēl ir dzīvs.
/

Viņš savās mājas neieraudzīja, to patīkamāko skatu.Visa siena bija asiņaina, bet zem galda mētājās viņa tēva galva, kā pierādījums.
/

Kilsanta pailgu laiciņu raudāja! pēc pāris minūtēm viņš sakodis zobus un dīvainā gaitā ejot iegāja ieroču veikalā un nopirku zobenu. Draugus negaidot viņš devās uz priekšu.
/

Viņa draugi nesaprata, kas notiek. Pie pašas izejas stāvēja sargs, kurš apturēja Kilsantu. Sargs pat nepaspēja nevienu jautājumu uzprasīt, kad Kilsanta tam jau bja iesitis ar zobenu. Kilsanta to nogalināja. Viņš devās tik uz priekšu ātrā gaitā un pēkšņi apstājās un uzdeva pārējiem jautājumu!
/


Piedāvā: Kilsanta

Palīgi:
1. Themurder77
2. Aluksnietis2
3. Antari4600