Minecraft jaunākais uzlabojums jau tiek izstrādāts, bet dažas jaunākās iespējas spēlei jau tika paziņotas no PAX Prime.

Vadoties pēc IGN sniegtās informācijas, spēlētājiem ir diezgan daudzko gaidīt.

Viena no iespējām būs atvilkt loku tālāk, ļaujot spēlētājam aizšaut bultas tālāk un ar lielāku spēku. Spēlē turot bultas, jūs kustēsities nedaudz lēnāk, taču loku tagad varēs izmantot arī kā tuvcīņas ieroci, ja ienaidnieki pietuvojas pārāk tuvu.

 

Zirnekļi spēs spēlētājus saindēt. Tiks ieviests jauns teleportējošs briesmonis, kurš uzbruks jums tad, kad tieši uz viņu paskatīsities. Arī Silverfish tagad tiks pievienots spēlē, šīs radības galvenais uzdevums ir radīt galvassāpes spēlētājiem pat vismierīgākajās raktuvju nomalēs, jo tie parādīsies tieši no bloka, kuru spēlētājs kaļ.

Spēlētājiem tiks dota arī iespēja pildīt uzdevumus, ko sniegs spēlē izvietoti NPC, tad spēlētājs iegūs pieredzi un prasmju punktus. Pieredzi varēs iegūt arī nogalinot spēles monstrus. Ir ieviests arī neliels āķis spēlē, ja tu nomirsti, tad arī daļa no pieredzes punktiem tiek pazaudēta.

Arī ēdienam ir piešķirta jauna nozīme spēles gaitā. Tagad tiks pievienots izsalkuma mērītājs un, lai pilnībā atjaunotu dzīvību, būs jāapmierina izsalkums.