"Ek, varēja taču tētis Karlo to pagali paņemt otrādi..." - skumīgi nodomāja Malvīne, skatoties uz Buratino...

Jeļcinam slimnīcā pienāk vēstule. "Krievijas dome novēl bijušajam prezidentam drīzu izveseļošanos. Par 201, pret 189 un 2 aturējās."

Vinnijs Pūks pa kluso ielīdis Trusīša alā, apēdis un izdemolējis tur visu lienot ārā iesprūst un netiek ne uz priekšu ne uz atpakaļu ārā. Redzot ka nāk Trusītis nolemj izlikties par mākonīti un sāk dziedāt dziesmiņu par mākonīti. Trusītis pašķielē uz viņu, un neko neteikdams ielien alā. Pēc mirkļa Pūks mežonīgi iebrēcas. Trusītis pabāž galvu un pavicina ķepu ar milzīgu burkānu. Nu kas ir mākonīt? Nepatīk ka zibeņi pakaļu plosa.

Pie bērniem uz skolu ielūgts kads sirmgalvis, kas bernībā ticies ar Ļeņinu. Visi gaida ar nepacietību, jo grib dzirdēt, kā viss noticies. -- Nu kā bija. Gāju pa Sarkano laukumu, man rokās maza konfekšu tūtiņā, ēdu savas konfektes, saulīte spīd... Te pēkšņi pienāk klāt onkulīts, nu jūs jau nojaušiet, kas tas bija... Pareizi, Ļeņins. Viņs man saka: "Iedod, puisīt man arī konfekti!" Es saku, ka nedošu. Šis vēlreiz. Es vēlreiz, ka nedošu. Šis saka, ka ja nē, tad viņš man pa purnu sados... Bet skatiens viņam tik mīļš un sirsnīgs...

Štirlics iet pa berlīni un nesaprot, kas vairāk viņu izdod par spiegu vai " belomors " zobos vai izpletnis aiz muguras. Armēņu radio jautā: Vai tā ir taisnība ka Bilu Geitu atceras visbiežāk visā pasaulē Armēņu radio atbild: Nē, viņa māti atceras daudz biežāk Poruchiks Rzjevskis: "Gaspada, davai iskupajem loshdjei v shampanskom ...." Gospoda: "Nu, paruchik, loshadjei njet, shampanskovo tozje njet, djenjeg tozje njet ... " Poruchiks Rzjevskis: " Nu tak hotj oboljom koshku pivom ..."

Pie veikala stāv piesliets ritenis ar zīmīti. Tur rakstīts:"Pamēģini nospert, Maikls Taisons." Pēc brīža riteņa saimnieks iznāk ārā un redz, ka riteņa nav, bet ir cita zīmīte:"Pamēģini nospert Meriona Džonsa."