Joki par daudz ko un vēl par kaut ko biggrin_mini2.gif ceru patiks wink_mini.gif Autobusa pieturā stāv divi veči. Viens ar rudiem un izspūrušiem matiem, bet otrs bez matiem. Pirmais cenšas uzsākt sarunu: - Cienītais, Dievs matus nedeva? - Kāpēc nedeva? Deva rudus, bet es atteicos...

Sieviete avīzē ieliek sludinājumu: "Meklēju vīru..." Nākamajā dienā viņa saņem simtiem vēstuļu. Visās rakstīts viens un tas pats: "Vari ņemt manējo!"

 

Pa ielu iet panks ar varavīksnes krāsās nokrāsotiem matiem. Aiz panka velkas vecītis ar koferīti, brillēs un uzvalkā. Panks pa kreisi, un vecis turpat. Panks pa labi, un vecis turpat. Pankam tas pieriebās, viņš pagriežas un saka: - Tu, āzi, ko tev vajag no manis?! - Lūdzu atvainojiet, es tikai gribēju pajautāt! Jaunībā man gadījās neveikla situācija ar papagaili, vai jūs neesat mans dēls?

Satiekas seši ziloņi un sāk spriedelēt par to, kā izskatās cilvēks. Viens ar kāju pačamda cilvēku un saka: - Cilvēks ir kaut kas maziņš un plakans. Pārējie pieci arī pamēģināja un piekrita: - Jā, cilvēks ir kaut kas maziņš un plakans.

 

Viens alkoholiķis žēlojas otram: - Tiklīdz es atnāku mājās, sieva uzreiz liek uzpūst! - Tu dari kā es. Uzpūt pēc iespējas stiprāk! - Un ko sieva? - Krīt.

Viens zemnieks katru rītu uz tirgu pārdošanai ved neskaitāmi daudz lielās piena kannas ar pienu. Visi vietējie iedzīvotāji par šo lietu ļoti sāka brīnīties, jo visiem labi zināms, ka šim zemniekam mājās ir tikai piecas gotiņas. Kādu dienu ciema iedzīvotāji nenocietās un pajautāja kas tā par lietu. - Viss ir pavisam vienkārši, es no rīta ieeju kūtī un jautāju govīm: "Nu, manas dārgās, ko jūs man šodien dosiet? Pienu vai gaļu?"

Nesen Maskavas zoodārzā sakrustojuši žirafi ar degunradzi. Pēcnācējs neradās, bet zvēri palika apmierināti.

 

Cilvēks ir kā putns - var dziedāt skaistas dziesmas un vienlaicīgi dir***.

 

Narkomāns aiziet uz restorānu, apsēžas pie galdiņa. Pie viņa pieiet oficiants. - Ar ko šodien barojat? Oficiants atver ēdienkarti: - Vienu momentu. - Tad man, lūdzu, divas tūbiņas.

 

Muļķītis atnāk pie cara un saka: - Es jums apsolīju atnest pūķa galvu. Lūk, tā! Cars saka: - Par to es tev apsolīju princeses roku. Lūk, tā!

Tiesa. Tiesnesis jautā: - Jūs sakāt, ka gribat dēlu paturēt pie sevis? Vīrs: - Jā!!! - Kāpēc pie sevis? - Lūk, piemērs. Jūs pieejat pie "Coca Cola" automāta, iemetat monētu, izripo bundžiņa. Kā bundžiņa tā ir - jūsu vai automāta?



Paldies ceru ka patika smile_mini.gif