Nolēmu uzrakstīt to pašu ko Ropsiits, so here it goes.

 

Kā tavā telefonā ir ierakstīta mamma? No paša sākuma kad saņemu telefonu viņa man ir ierakstīta kā mamma vai Daiga (mammas vārds)

Vai tev ir kāds radinieks kuru tu mīli bet vnk negribi ar viņu kontaktēties? Ja godīgi nē - visi mani radinieki ir forši.

Kā dzīvnieku mazuļi saņem barību ja viņiem nav nabas saites? Tā kā esmu liels dīvnieku mīļotājs, un man mājās ir mini zoodarzs, tad cik es zinu visiem dīvniekiem ir nabassaite (īsti nēesmu pārliecināts par tiem kuri rodas no olām vai ikriem, bet manuprāt tur arī kaut kas ir saistīts ar nabassaiti)

Cik bieži jūsuprāt ir normāli pīpēt zāli? Narkotikas vispār labak nelietot (saka tas kurš agrāk pīpeja džointiņu katrus izejamos), bet ja tā tad vienreiz mēnesī, vai vienreiz divu mēnešu laikā.

Iesakiet kkādu normālu grāmatu un pasakiet kur tādu var iegādāties un par cik naudiņām. Nekad dzīve nēesmu nopircis grāmatu. Visu laiku vai arī staigaju uz bibliotēku vai arī majās bija grāmatu kaudzes no mammas laikiem un tās kuras man sadeva radi. Bet vismīļākā bija Lauvassirds (vai Brāļi Lauvassirds īsti neatceros)

Vai jūs bērnudārzā/1.2. klasē iedunkājāt meiteni kura tev ļoti patīk? Jā! Es biju viens no tiem kurš iedunkaja meiteni kura man patīk (vēlak viņa iemīlējos un vēl joprojām ir simpātijas/jūtas pret viņu bet neskatoties uz to man ir drauzene, kuru es mīlu). tad nu mums klases audzinātāja pateica ka, ja izdaram kaut ko sliktu citam, vai arī sāpinam viņu, tad vai nu ir jāatvainojas vai jaiedod buča. Tad speciāli meiteni aiz astes parāvām un iedevām buču uz vaiga.

Jūs dodat savu tel nr daudz un maz pazīstamiem cilvēkiem? Atkarībā kados nolūkos, un kam. Bet pārsvarā nē, jo besī telefona zvani no nepazīstamiem cilvēkiem.

Dr.lv aicinat tādus so so pazīstamus cilvēkus? Atkal - skatoties kādos nolūkos, bet tā parsvarā nē, jo tas ir bezjēdzīgi.

Tu brokastīs dzer tēju vai kafiju? Hmm, man svārstas starp abiem. Kad esmu mājās tad tēju. Bet kad ir koledžas dienas tad kafiju jo sanāk tā - No rīta pieceļos, nomazgajos un izdomaju ko ģērbt (jā man patīk izvēlēties ko ģērbt un reizēm aizņem ilgu laiku kamēr salasu ko vēlos) nepaliek laika paēst brokastis, jo jāskrien uz vilcienu. Tad jau ieskrienu Starbucks un paņemu Mocca vai Moccato (man liekas ka tā viņa saucās, un tās kafijas nav vienādas) un kādu maizīti. Tad jau ieslēdzu mūziku uz sava iPod pēc noskaņojuma, uzgriežu uz to skaļako un apēdu maizīti, uzdzeru kafiju un pa virsu visam līdz koledžai izbaudu kafiju ar cigareti (parasti sanāk nopīpēt divas).

Veikals kur tu pērc lielā daļu drēbes? Parasti Primark - lēti, labas kvalitātes drēbes un smukas. Tad šad tad iepērkos Lacoste vai River Island. Tad iegriežos eBay, jo arī var atrast daudz ko lētu un labu plus nekur nav jāiet. Un pedējais laikam ir Sports Direct - ĻOTI, vēlreiz atkartoju ļoti lēts veikals ar firmas drēbēm (Puma, Nike utt.) Iegriežos tur deļ apaviem un sporta ekipējuma (regbija un futbola pārsvarā)

Kur tu ej ja tev vajag iegādāties kādam dāvanu bet tev nav ne mazākās nojausmas ko dāvināt? Nopērku dāvanu karti kādā no lielveikaliem vai tirzniecības centriem.

Vai tu zināji ka spēlējot ģitāru ir iespējams pārsist lūpu? Jup! Ir bijis - sacerēju jaunu meldiņu un  kaut kā biju pieliecies ar seju pārāk tuvu, un mamma negaidīti un netīšām pagrūda, un es atsitos pret ģitāru, Bet ir vēl viens variants kā pārsist lūpu ar ģitāru - iesist ar to kādam pa seju.

Vai tev ar draugiem ir geju joki? Ir ir. Garlaicības pēc saķeramies rociņās un runajam ko darīsim naktī. Patīk skatīties uz cilvēku reakciju (but i am tottaly straight, tas viss notiek garlaicības pēc)

P.S. Atvainojos uzreiz par gramatikas kļūdam (zinu ka ir daudz), jo vienkārši sen nēesmu nekā rakstijis gramatiski pareizā latviešu valodā, un šis tas sāk jau piemirsties.

P.S.S. Bija besis rakstīt šo, jo nācās rakstīt divreiz. Nezināmu iemeslu pēc FireFox izdomāja ka vajag crash un lika man rakstīt visu no jauna.