Pieceļos uz galda atrodu 65ls!!! Super, kas tad tas, sen vecāki nebija devuši naudu. Paskatos vērīgāk, un zīmīte - nopērc putekļusūcēju. Aizdomājos, kur to naudu varētu likt citur.. Aahh.. Bāc tak putekļusūcējs jāpērk. Wtf? Tā kā vecāki dzīvo akmens laikmetā, par tehnoloģijām neinteresējas, man viņiem jāpalīdz.
Tā aizbraucu uz elkor, samaksāju dusmīgam konduktoram 40 santīmus un braucu. Elkorā prasu, nu kādu putekļusūcēju vislabāk izvēlēties? Viens bālģīmis atbild, jā to - rāda man uz to pašu dārgāko. Es tā, nu labi, bet kādi parametri šitam? norādu uz citu.. Tas par 60 latiem domāts galvenokārt mašīnu tīrīšanai, bet viņam klāt nāk arī parketa tīrītājs.. WTFFF??????? Tā es tur runājos un saprotu, kā vienmēr - pats bez priekšzināšanām zinu vairāk nekā pārdevēji. Kaut vai salīdzinot Jaudas, vienam rakstīts 1700W, otram 1400W un man saka ka jāņem 1400w, jo esot baigi populārais. Tad viņs laikam beidzot pamanīja putekļusūcēju atšķirības un gudri teica:
Šitam ir vaakumsūkins, a šitas darbojas uz ūdensfiltra, bet viņam nav akcijas, bla bla blaa..
Bļed, gribēju prasīt uz kā viņš pats darbojās..

Izgāju ārā no elkora un braucu mājās, nesaprotu kapēc aizbraucu. Tā nu meklējos netā, kaut ko līdzīgu, ko redzēju elkorā, un salidzini.lv atradu tādu pašu kā elkor pa 15ls lētāku ar visu akciju. Visu labi interneta veikala mājas lapā varēja izlasīt - specifikāciju, atsauksmes, apskatīties ražotāja mājas lapā..