Kaktussssss'a RuneScape ‘Dzīvesstāsts'

kak

 

Sveiki, lasītāji! Gribēju rakstveidā "ieseivot" savas RuneScape atmiņas. Tās vairāk ir priekš manis - lai atcerētos un atminētos vecos laikus, bet, protams, Jūs, lasītāji, arī varat to izlasīt! smile_mini.gif Atgādināšu - raksts NAV pabeigts!!!

Agrāk man bija ap 70 bildēm no RuneScape, kas sakrājušās šo gadu laikā, bet savas kļūdas dēļ pirms pusgada visu zaudēju, tāpēc raksts nesaturēs tik daudz bilžu kā bija paradzēts.


Kad un ar kādu lietotājvārdu tad es sāku spēlēt?

Oj, iesāku ļoti, ļoti sen... vai tik tas nebija vēl 2004. gads!? Iesāku spēlēt RuneScape ar šādu niku(protams, es to vairs precīzi neatceros) „Lololo1166". Šo lietotājvārdu man sataisīja draugs. Pēc kāda laika, redzot, ka esmu sasniedzis jau 40. combat līmeni, bet viņš pats vēl ir 15., to atzaga atpakaļ. Tā nu es zaudēju savu pirmo spēles account.

Interesantākais, ko atceros no piedzīvojumiem ar Lololo, ir tas, ka tad, kad biju dabūjis Mithril 2hander, divi cilvēki man piegāja klāt un teica, lai es nometu savu ieroci un piespiežu ALT+F4 - tādējādi man nomestā lieta dubultošoties. Es, protams, nebiju tāds muļķis un atbildēju, ka to nedarīšu. (redz, kāda cīņa agrāk bija par pašreizējo ‘nieku')

 

Pēc kādas nedēļas, kad man tika noscam'ots Lololo, sataisīju lietotājvārdu "Kaktussssss". Sasniedzu pietiekami lielus līmeņus, lai varētu iet Wilderness. Protams, pirmā reize, kad iegāju, bija neveiksmīga - kā jau visiem iesācējiem. Toreiz iegāju ar Full Rune(Rune Set), jo biju pārliecināts, ka ar teleportu izteleportēšos no jebkādām briesmām. Iegāju līdz pat Greater Deamons(es, protams, nebiju tik gudrs, lai zinātu, ka pēc 20. Wilderness līmeņa teleports nedarbojas). Tur arī es beidzu savas Wilderness gaitas. Kad mēģināju aizteleportēties no PKeriem, arī zaudēju savu pirmo Rune setu.

Bija ļoti, ļoti daudz piedzīvojumu ar Kaktussssss, bet visus aprakstīt būtu pārāk grūti. Ar Kaktussssss sasniedzu 82. combat līmeni;

Pēc tam:

Gribēju nekad neatklāt šīs bildes būtību. Gribēju, lai vēl kāds mani nosauc par scammer jeb zagli. Bet nu... laiks iet, un es pārdomāju.

de


Es pārdevu savu 82. combat lietotāju Kaktussssss par nieka 600k Demonik18. Izmantoju tos savas topošās pures "Exkaktusssss" attīstībai.

 

Kas man palīdzēja iejusties spēlē?

Viens no pirmajiem latviešiem, ko satiku ar Kaktusu, bija Dead Skunk2.
Toreiz viņš trenēja savus status nenormāli ātri. No sākuma brīnījos, kā viņam tas izdodas, esot tik maz online. Vēlāk atklājās, ka viņš sēdējis ar Pirvate Chat off un ‚nolaifojis' gandrīz visu dienu. Šis cikvēks man ļoti daudz palīdzēja - uzmundrināja, kad bija nepieciešams. Diemžēl vēlāk mani apscamoja uz kādiem 150k.

 

Visvairāk gribu pieminēt Qolix10 - viņš ir vienkārši māsters smile_mini.gif .

qol

Palīdzēja ar naudiņām, kad tā trūka. Kad zaudēju savu pirmo vai otro Rune Set, teicu, ka pametīšu spēli. Bet viņš to darīt man neļāva un noziedoja man savu Rune Set'u. Rune Sets toreiz bija lielā cieņā un tādu vis kuram katram neredzēt. Šad un tad gājām arī kopīgi Pking - guvām panākumus, arī zaudējām. Kad bija nepieciešamība, viņš man aizdeva kādu ieroci vai vienkārši naudu.

Qolix10, es Tev no visas sirds PA-TEIC-OS!

 

Jau daudz, daudz vēlāk satiku Olgalvis1993.
olgalvis
Viņš arī bija ļoti izpalīdzīgs. Vispār, viņš bija otrais, kurš man uzticēja naudu -  viņa 1.5m - es tos aizņēmos. Izmantoju tos Killerjv piedāvājumam pirkt Longbow+Nature runes par 1536k, lai trenētu Magic. Pateicos, Olgalvis1993!

Vēl vēlāk satiku Nazīti jeb Marchizs. Jeb ZEĶE?
marchiizinjsh
Arī viņš visvisādi cenšas palīdzēt. Manuprāt, par viņu nekas nav jāstāsta, visi tāpat visu par viņu zina - viņš ir super smile_mini.gif . Ak jā, viņam piestāv pirātu cepure smile_mini.gif !


Vēl jāpiemin lietuvieti Dzhytis.
dzhytis
Arī viņš ir pieminēšanas vērts. Kopīgi gājām Pking, kopīgi dabūjām visdažādākās Rune lietas. Foršs cilvēks. Ikreizi patīkami aprunāties  smile_mini.gif


Sen, sen satiku arī Gangztaa2

gangztaa
Viņš ir... viņš ir... viņš ir... nu baigais Gangztaa! biggrin_mini2.gif  Izpalīdzīgs, šķiet, kādreiz gribējām dibināt kopīgi klanu. Tas bija tik ļoti sen... smile_mini.gif


Diezgan pasen satiku arī Rocky__Lv
rocky
Kopīgi gājām sist kurmjus Falador'as parkā. Labs draugs smile_mini.gif

Pavisam nesen satiku Prison Pete - viņš ir mans visu laiku labākais draugs.
prizoons
Kopīgi gājām PKing. Viņš ir profesionāls PKER. Iečekojiet viņa PK video YouTube smile_mini.gif

Arī diezgan sens draugs ir Uupiits
uupiits
Tieši viņš man rādīja piemērus, kā apieties ar Rune Pure. Paldies!

Ļoti sen iepazinos ar Paranoid


Vienmēr jauki aprunāties, lai gan pēdējā laikā sanāk arvien mazāk un mazāk laika runāšanai...

Draugu saraksts vēl NAV pabeigts


Kas ir tas, kas man nepatīk?

Visvairāk no visa piedzīvotā saistībā ar RuneScape man nepatīk šī vēstule, ko saņēmu no Deluxe Delta(es no viņa pirku PINS jeb membership(es par membership maksāju ar account),  un viņš mani apscamoja):

''From: Deluxe Delta
To: Kaktussssss
The pins are correct, it's just the number - the number requested was incorrect! But the pin was...
Well... please, post this on Sythe, I have a message to everyone on Sythe:
"Everyone will be scammers one day, no one is fair - because you are on the internet - nobody knows your true identity."
Your government won't make a thing about you scamming, they don't care if u scam game accounts, they don't care if u scam 20 bucks - these are little things. The government is rich and don't have time to deal with such stuff.
So, Kaktussssss, good luck - you are going to be scammer one day too ^^ Just try to be good at it! Accumulate your vouches, then do the big scam - like firecaping, account training or even membership selling or buying. Good luck, mate!

I'm going to post this on Sythe and chastise myself because anyway... I scammed like 10 people in JUST ONE HOUR! Made like 10m by transferring Amulets of Fury ^^. Even though I missed one because I got killed. I'm not sad man, sad people don't talk fast.
I have no patience so I started scamming at 5 vouches. I recommend to do this 10+ vouches so you can get nice scam.
Well... you just got scammed yourself, that was easy peasy, mate.
I transferred 2 Rune Platelegs in 5 minutes. Maybe you can catch me on RuneScape wink_mini.gif
Well... I will transfer another 11 wink_mini.gif
Bye!

P.S. I emptied your bank too!''

Un katram jāizdomā pašam... kas īsti ir taisnīgi?

Kāds ir Tavs visu laiku labākais čats RuneScape'ā?

chat me

Kā Tu pelni naudu RuneScape'ā?
dance
Ceru, ka Jums, lasītāji, tas kaut ko izsaka biggrin_mini2.gif

Kas ir visu laiku labākais, ko tu esi paveicis RuneScape?
Man kādreiz noscamoja Exkaktusssss. Scammer'is nozaga caur to account vēl daudziem citiem cilvēkiem mantas. Manuprāt, labākais, ko es varēju darīt, ir uztaisīt Drop Party ar visām nozagtajām mantām - to arī izdarīju.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Esmu paveicis to, ko vienmēr esmu vēlējies izdarīt, esmu izdarījis to, ko esmu gribējis izdarīt, esmu gribējis to, ko VAR izdarīt. Vai Tava griba ir saskaņota ar Tavām iespējām?