Sveiki, mani mīļie!

Tātad esmu nolēmis uztaisīt dažus uzlabojumus savam p2p veikaliņam, lai Jums tas patiktu vēl vairāk, un Jūs to lietotu biežāk.
Sākšu ar to, ka es atvainojums Jums no sirds, ka esmu Jūsu acīs iemantojis statusu:

-Kur lai dabūn pinu?

-Paprasi Kambyz

- Ai, viņam nekad jau nav pini.

Jā, zinu ar to esmu līdz šim grēkojies, bet nu mana kredītkarte ir tiešsaitē piesaistīta manam PayPal, līdz ar to piniem vienmēr vajadzētu būt pieejamiem. (sākumā varbūt šad tad aptrūkies, jo maz brīvās naudas, bet ar laiku būs stabili pini pieejami vienmēr)

Tad tas ir pirmais, minimālais uzlabojums - Pini pie manis vairs nebūs tik reti, kā desas @ CCCP. 

Nākamais uzlabojums ko esmu nolēmis ieviest - tā ir jauna maksāšanas sistēma.
Tātad ar mani norēķināties varēs arī caur PayPal (no šībrīža oficiāli) un pats galvenais uzlabojums tiem, kam nav ne Ibankas, nedz PayPal. Naudu varēs man sūtīt pa pastu. Es domāju, ka šis ir ļoti mozīmīgs uzlabojums, jo kā esmu ievērojis, lielai daļai exsiešu nav pieejami elektroniskie maksājumu veidi.

Tātad otrais uzlabojums - Naudu varēs nosūtīt ar neelektroniski. 

Un trešais uzlabojumums, domājams, patiks visiem.
Ideja man radās tāda, ka visiem maniem pircējiem būs dažādas loterijas un konkursi, kur varēs laimēt dažādus RuneScape acc's, kā arī šad tad kādu pinu.
Apmēram 2x gadā plānoju rīkot Mega Loteriju, kurā laimēt varēs tiešām labu RuneScape acc.
Tik reti tas ir tādēļ, ka es takš nevaru saražot tos acc kā trušu māte trušus.
Piedalīties var tie cilvēki, kur no manis tā pusgada laikā ir nopirkuši 5+ pins. Tas nozīmē tikai to, ka katru mēnesi pērc pinu tieši no manis, un vēl tev bonusā ir iespēja laimēt vērtīgu acc.
Protams, plānoju rīkot arī ikmēneša konkursus, kuros varēs arī laimēt RuneScape acc's, bet protams, jau zemāka līmeņa. Šajās ikmēneša loterijās varēs piedalīties visi, kas būs līdz  tekošā mēneša 28. datumam iegādājušies pinus. Katra mēneša pēdējā dienā notiks loterija, kurā izlozēs kādu laimīgo.

Šodienai tas arī viss. Ja viss veiksies, tad nākotnē dorši gaidāmi vēl uzlabojumumi, lai uzlabotu Jūsu virtuālo dzīvi. wink_mini.gif
P.S. Komentāros varat iesniegt savas idejas, vērtējumus, padomums. wink_mini.gif  

 

Visa pārējā info: https://exs.lv/page/41255-Kambyz_p2p_Shop.

Laboja Kambyz, labots 1x