Šis ir turpinājums iepriekšējam bloga ierakstam, kas redzams šajā attēlā.

To visu prasīju sakarā ar konkursu, kurā ir iespēja vinnēt mp3 atskaņotāju un psp. http://www.knorrnoodle.eu/lv/Te pat lapas malā bija reklāma, iegāju un vienkārši jāpiedalas šajā konkursā..

 

Varbūt kādam te ir rengenredze?
Meklēju internetā kā īsti skatīties uz tādām stereogrammām apmēram sapratu, un pie reizes uzgāju arī šādu lapu

"Single Image Random Dot Stereograms, jeb latviski ierastais nosaukums - Maģiskā acs.
STEREO attēli, kuru apskatīšanai nepieciešams neliels trenniņš, bet pūles ir to vērtas.
Pamācības kā to darīt ir diezgan murgainas un nonākšana līdz rezultātam dikti individuāla, bet ir sausi teorētisks skaidrojums, ka attēlu apskatot, mēs apskatam tā virsmu, lai apskatītu STEREO attēlu, jāskatās tā dziļumā, jāierauga telpa. Kad pats pirmo reizi to dariju, likās nekas nesanāks, līdz attēls acu priekšā izplūda (laikam no centības) un tad pamanīju, ka tam ir telpas dziļums, kam priekšā atrodas telpiska figūra, mazliet patrennējoties to iemācijos apskatīt no dažādiem skata punktiem - iepatikās. Tagad kad jau pagājuši vairāki gadi kopš "redzu" šīs bildītes, ienāca prātā doma salikt tās te visu apskatei."


http://cheeter.lv/sirds.php
Tur ir attēli, un jau pateikts kas tur ir attēlots.
Tā nu es centos vismaz meklēt to kas tur rakstīts.. Bez rezultātiem.
"Attēlā redzama lidmašīna, viegli saskatāma"

Lai arī kā es centos to lidmašīnu saskatīt, vienīgais ko es saskatīju bija sarkanzili gļuki pēc ilgās blenšanas monitorā. Mani šī lieta reāli tagad interesē, domāju pat kādu grāmatu iegādāties un paskatīties, vienkārši negribas skatīties datora ekrānā..

Bet tagad es iedomājos tādu lietu - ja nu tādas būtu sazīmētas arī kaut kur uz ielām? Tu katru dienu ej garām kaut kādai sienai ar vienveidīgu neinteresantu švīkājumu, bet īstenībā tur kaut kas rakstīts..