Riii jeb Rodzha_81 un parējie pacani, kas rakstija šādus rakstus mani iedvesmoja.

Kā es sāku spēlēt Runescape.

5.klasē uz mūsu skolu atnāca jauns čalis, kas spēlēja Runescape, visi viņu sākumā norēca, bet pēctam daudzi sāka spēlēt. Draugi mēģināja mani pierunāt spēlēt, bet es teicu : ''Nekad nespēlēšu To sūda RS! '' Tomēr pēc kadiem 2 mēnešiem tomēr nenoturējos un piereģistrējos biggrin_mini2.gif Sākumā likās ''wtf? is this shit?'', bet pēc tam jau iepatikās.

Mani Rs pirmssākumi.

Izveidoju acc ''kokijs'', kas arī ir mans pirmais un vienīgais acc, protams ir bijušas daudzas nekam nederīgas pūres, bet vienīgais acc ar ko nopietni spēlēju ir ''kokijs''.

Sākuma kačāju ''Woodcutting'' un ''Firemaking'', tas bija vienīgais ko pratu. Tad sāku dauzīt goblinus un trenēt visus melle stats vienlīdzīgi. Pelnīju naudu pie govīm, atceros kā visi stāvēja Al-kharidas banka un bļaustījās : ''Sell cowhide 100 gp ea! '', tie tik bija laiki. Kad biju dabujis adamant 2h biju ļoti lepns, jo uzskatīju ka tas ir ļoti stiprs ierocis, dauzīju guards un tur trennējos līdz kadam 50 cmb biggrin_mini2.gif Sāku iet questus un trennējos pie lesser demons un ice giants. Sasniedzot apmēram 70 cmb man bija tikai 3 lvl ranged biggrin_mini2.gif Tad nu sāku kačat to lidz kādam 65.

Mans pirmais Membership.

Pirmo memberu nopirku 2008.gada rudenī kopā ar savu draugu un kaimiņu ''Matiss133''.

Abi ļoti aktīvi sākām spēlet Rs. Mums abiem bija apmēram 80 cmb un mēs sacentāmies kurš būs stiprāks rs, Tad viņam atslēdz internetu un es protams izvirzijos ļoti tālu priekšā viņam mūsu ''Sacensībā''. Sāku lietot latviešu klančatus, kamēr biju nemembers man pēc tā nebija vaidzības ( un arī nemaz nezināju, ka tādi ir ). Sāku uzturēties cc ''lv event'' bet tur es pavadīju ļoti neilgu laiku, jo tur vairs neviens nesēdēja. Tad ļoti aktīvi sāku uzturēties cc ''Lv Miners'', gāju uz Starhuntiem( kas vēl toreiz notika ), Kopā ar zveraboj, Lauveenu( Ugunsputns), rpgraa, Reprezurku un citiem spēlētajiem, kas taireiz uzturējas ''Lv Miners'' cc. ''Lv Miners'' sabruka dēļ Rpgraa, jo viņš sastrīdējās ar Zveraboj un citiem, bet Zveraboj izveidoja jaunu cc '' Lv Mineris'' Tā nu parvācos uz turieni. Vienīgais stats ko nemācēju trennēt bija Hunter. Sastapu spēlētāju - Rode96 ( Riii), viņš arī neprata labi kačāt Hunter un tā nu abi gājām un trennējam hunter kopā kamēr tikām līdz kkādam 60 līmenim.Tā nu viņš man kļuva par labu draugu. Pagāja laiks un man apnika RS, nezināju ko darīt un atdevu acc viņam. Pec pāris mēnešiem es atkal sāku spēlet un tā nu abi kopā dabujām pirmo un vienīgo 99 - Strenght.

Par mani Rs šodien.

Aizvakar abi atsākām spēlēt iesim uz 99 defence. Pagaidām man ir 129 cmb un tikai 99 strenght ( vnk sad ). Pagaidām niks ''Araabs Joptv'', kas visticamāk pec mēneša tiks mainīts. Lietoju cc ''For La''.

Kā es nokļuvu līdz Exs.lv

Exu sāku lietot priekš questu pamacībām jau tad kad tikko sāku spēlet RuneScape, bet man likās muļķīgi šeit reģistrēties un diskutēt ar citiem, piereģistrējos šeit tikai tad kad nopirku savu pirmo p2p. Exā es nekas nēsmu, bet tāpat dažreiz te ir jautri diskutēt ar citiem cilvēkiem.

Tātad neliels apraksts par mani in Rs, nezinu vai īpaši labi sanāca, jo nekad nēesmu rakstījis šāda veida rakstus.

Laboja kokijs, labots 1x