Nepatīkamā spēle ar klan čatiem.

 

   Rūnstiegru spēlēju jau kādu laiciņu, ja nemaldos no 2006 gada maija. Esu redzējis, kā Rs attīstās. Pēdējā laikā parādās aizien jaunākas lietas Rūnstiegrā, piemēram, Dungeoneering minigame *tfu* skill. Bet šīs lietas mani vairs tā neieinteresē, kā agrāk. Es īsti nebiju pārliecināts kāpēc, bet beidzot es to sapratu. Pie vainas ir draugu aizplūšana. Tādējādi spēlēt paliek garlaicīgi, jo nav ar ko parunāt. Pirms pāris gadiem sēdēju klan čatos un tajos ieguvu draugus ar, kuriem vēl šodien kontaktējos, bet lielākā daļa ir nozudusi.

 Pirmais klan čats, kurā es sēdēju bija, ja nemaldos, lv event, kur sēdēja daudzi no exa, kā piemēram, reprezurka, skarlis, Hibs, latgals16, kordiljers, cirvis88 u.c. Ar cirvi bijām labi draugi uz kādu brīdi. Ar reprezurku esam draugi vēljoprojām. Ar latgali šad tad pārmetu pāris vārdus. Pēctam atmetu Rūnstiegrai ar roku un domāju, ka neatgriezīšos iekš Rs. Tā arī tā draudzība ar daudziem pazuda. Tomēr pēc pāris mēnešiem Rūnstiegru arī sāka spēlēt mani klasesbiedri un es nolēmu spēlēt ar viņiem. Bet tā kā lv event vairāk "eventus" nerīkoja, visi no cc pazuda.

 Nākošais klan čats bija Lv miner vai kā tagad zināms Lv mineris. Uz lv miner pārgāja daži no tiem, ar kuriem es čatoju lv event. Iepazinos arī ar citiem lietotājiem, piemēram, zveraboj, ugunsputnu, rpgRA, grinder411, slepkavu, Neji_196, lv camo. Tomēr lv mineris cc bija arī daudzi spēlētāji, kurus es nepazinu un vēljoprojām nepazīstu crazy.gif Tāpēc vēljoprojām sēroju par lv event klan čatu. Ar vairākiem no lv miner nodibināju labus kontaktus. RpgRa beidza spēlēt Rūnstiegru, zveraboj izveidoja jaunu klan čatu Lv Mineris. Pēc kāda laika pamanīju, ka tur vairs nesēž tie, kuri agrāk sēdēja lv event. Nolēmu, ka viņi ir pametuši spēli. Turpināju sēdēt lv minerī un palēnām ieguvu arī rankus. Pašlaik ir 3^. Sapazinos vēl ar daudziem citiem, kā piemēram, Latvian1111.

  Pagājšgada jūlija vidū Latgals16 man teica, lai es ieeju klan čatā ar nosaukumu JanisVimba. Es tajā iegāju un ieraudzīju visus, kuri bija sēdējuši lv event čatā. Pa pāris dienām sadraudzējos ar surg30n, gājām sist avies. Pēc pāris dienām apbraukāju ar ģimeni Latviju, Lietuvu un Igauniju. Tāpēc netiku pie datora kādas divas vai trīs nedēļas. Pa to laiku JV tika veikta reforma un tika nolemts, ka mani izmet. Atkal atgriezos Lv Mineris.

  Sāku atkal sēdēt Lv mineris čatā un sadraudzējos vēl ar pāris spēlētājiem. Pēc kāda laiciņa daudzi paziņas no Lv Mineris arī tika ielūgti JV un pameta Lv Mineris. Zaudēju kontaktus ar vairākiem labiem draugiem. Tomēr Lv Minerī ieplūda exa lietotāji, ar kuriem es jau biju pazīstams exā. Pēc pāris mēnešiem Lv minera apmeklētība strauji krita un vienu dienu mani Peliite uzaicināja pievienoties viņas čatam, kurā satiku vairākus Lv Mineris veterānus. Sadraudzējos ar Rufus. Bet pēc nedēļas šis čats jau bija tukšs. Gāju sist chaos dwarves un satiku divus latviešus(draugus), kurus ieliku savā draugu sarakstā. Tagad ieejot Rūnstiegrā sanāk ar viņiem pačatot, ja viņi ir olnine. Bet tomēr gribas parunāt ar vecajām paziņām.

Laboja krabz, labots 2x