Neviens no šiem atgadījumiem nav noticis ar mani. Dzīvē ir bijis kaut kas līdzīgs, no kā izriet šo notikumu gaita. 

 

 

Drauga tusiņā satiku baigi seksīgu meiteni, viņa bija stāvoklī. Vis nonāca līdz tam, ka iegājām privātā istabiņā un sākām mīlēties. Es jautāju viņai:"Vai grūtniecei vajadzētu ar TO nodarboties?" Viņa man iepļaukāja un aizskrēja prom.  Vēlāk jautāju draugam, kāpēc viņa varētu tā rīkoties? Viņš atbildēja, ka viņa nemaz nav stāvoklī.

FML.

 

Ar draugu gaidam autobusu. Tas pienāk, iekāpjam iekšā. Šis piepīkstina e-talonu, bet viņam beigušies braucieni. Es pasmejos par viņu, pagaidu kamēr nopirks biļeti un ejam apsēsties. Pirmspēdējā pieturā iekāpj kontrole. Es mierīgs šim dodu savu e-talonu, un konduktors atbild: "E-talons nav reģistrēts!" Pēkšņi atceros, ka tikai pasmējos par draugu bet pats e-talonu nemaz nenopīkstināju. Par laimi bija labsirdīgs konduktors un palaida mani.

FML.

 

Izlaidums. Ar klasi braucām uz pirti. Protams pa nakti neviens jau negulēs. Protams, gandrīz visi ir nedaudz iedzēruši, nolēmām iet ārā un kaut ko padarīt, jo iekšā bija garlaicīgi. Pie pirts bija neliels dekoratīvs baseins, kurā peldēja gulbis. Viens pazīstamais, (no citas klases) bija atbraucis ar mums. Viņš nolēma pārlēkt pāri gan baseinam, gan gulbim. Nākamajā brīdī gulbis bija salauzts un ūdens bija viņam līdz ceļiem. Es, protams, būdams pasaules labākais augstlēcējs, nolēmu paveikt šo misiju. Tākā kājās man bija iešļūcenes un zāle bija mitra, nolēmu būt īpaši piesardzīgs. Ieskrējos un sapratu, ka nepārlekšu. Centos apstāties, toties neveiksmīgi. Nolikos garšlaukus un ieslīdēju baseinā. Man kājās bija vienīgie šorti, kurus biju paņēmis līdzi.

FML.

 

Karsta diena. Biju ar draugiem aizbraucis uz pludmali. Es sauļojos, bet draugi izdomāja paspēlēties ar pretiedeguma krēmu un sāka laistīt to viens otram virsū. Šļakatas, protams, tika arī man. Es nelikos ne zinis. Pienāca laiks braukt mājās un es iegāju pēdējo reizi ūdenī noskaloties. Iznākot no ūdens, mani draugi rādīja uz mani ar pirkstu un smējās. Es biju aizmirsis notīrīt pretiedeguma krēmu, un nu izskatījos pēc dalmācieša.

FML.

 

Vasaras sākumā gāju uz sauso hokeja treniņu, mugurā bija jaunais T-krekls. Nezkapēc nebiju paņēmis līdzi maiņas kreklu. Bija paredzēta skriešana, bet tākā treneris netika, bija staipīšanās, vingrošana un metieni. Vingrošana protams notika uz zemes. Nu jau ir jūnija beigas un krekls vēljoprojām nav atmazgāts.

FML.

 

Pagājšgad, Jāņos, lēcām pāri ugunskuram. Draugi bija pārlēkuši, es paliku pēdējais. Ugunskurs nebija liels (esmu lecis pāri stipri lielākiem), tāpēc gribēju izrādīties un pārlekt bez ieskrējiena. Neveiksmīgi atspēros un ar kājām ielēcu tieši ugunskurā. Nežēlīgi sāpēja, jo kājās bija iešļūcenes. Ā, jā! Kājās man bija poliestera bikses, kuras protams piesvila man pie kājām. Nācās tās raut nost ar visu ādu.

FML.

Laboja krabz, labots 7x